Hoe te Spectre Play

"Spectre" is een virtueel slagveld spel waar gebruikers een vast bedrag van gele vlaggen moeten verzamelen om het volgende level te bereiken. Spectre werd oorspronkelijk gemaakt voor Macintosh-computers in de vroege jaren '90, maar is onlangs uitgebreid naar iPhones waar spelers kunnen strijden in 3D. Bij het gebruik van een iPhone met een Wi-Fi-verbinding, kunnen spelers concurreren met maximaal 16 vrienden om te zien wie de meeste vlaggen de snelste te vinden.

instructies

1 Kies een van de drie tanks om te spelen als. Elke tank heeft een speciale kracht. Bijvoorbeeld, de "snelle" tank is sneller, maar zwak, terwijl de "Sterke" tank sterker, maar is traag. U kunt er ook voor kiezen om je tank aan te passen door de optie "Custom" en het veranderen van de snelheid, kracht en balans opties.

2 Selecteer easy, medium of hard van de moeilijkheidsgraad optie, dan "Start" om het spel te beginnen. Als je speelt op een computer, zul je je tank te begeleiden met de pijltjestoetsen tijdens het fotograferen met de spatiebalk. Als je speelt op een iPhone, dan heb je de linkerkant van het aanraakscherm te gebruiken om te bewegen en de rechterkant om te schieten.

3 Verzamel 10 gele vlaggen in elk niveau, terwijl het vermijden van rode en gele tanks windmolens. De rode tanks zal schieten op uw voertuig, het doden van u als u vaak genoeg bent geraakt. Na het verslaan van elk niveau, zal de rode tanks sterker en kleiner geworden, waardoor ze moeilijker om te doden. De gele windmolens niet schieten, maar ze lijken op gele vlaggen van een afstand. Als je in de molens draaien per ongeluk, zal je gezondheid verliezen.

4 Verzamel groene vakjes tijdens het navigeren door de levels om extra gezondheid en munitie te krijgen voor uw tank.

5 Concurreren met vrienden door "Multi-Player Mode" te selecteren op het spel menu. Elke speler concurreert in de multiplayer-modus om een ​​bepaald aantal gele vlaggen eerst vinden. Het spel is hetzelfde als in een player mode, maar als je speler te doden, zul je hun vlag te krijgen. Spelers kunnen concurreren met maximaal vier vrienden op een computer en 16 op een iPhone.