Hoe maak je een Cat Room

Wij houden ervan om de katten als gezelschap te hebben. De kat heeft de hond in het aantal katten die de Amerikanen hebben als huisdier voorbij. Een kat is een geweldige metgezel. Elk heeft zijn eigen persoonlijkheid en voegt warmte en diepte aan je leven. Af en toe willen we onze kat of katten in hun eigen kamer te zetten, uit de buurt van mogelijke allergische gasten of gewoon om wat tijd om de krant te lezen zonder het vinden van een kitty pouncing door het midden van het te hebben. Dus, laten we een kat kamer.

instructies

Hoe maak je een Cat Room

1 Reinig een logeerkamer in uw huis. Als het tapijt in het, verwijder het tapijt en vervangen door een gladde vloer die gemakkelijk te reinigen. Gebruik 12 "vinyl pleinen, losliggende vinyl of, als u het zich kan veroorloven, gebruik maken van keramiek of porselein tegel. Zet kitty bedden op de vloer of speciale tapijten die favorieten kitty zijn. Zorg ervoor dat je niet schelen als de tapijten zijn klauwde aan stukken van uw katten.

2 Schilder een kitty muurschildering op de muur. Het kan foto's van katten, oerwouden of gewoon worden kleurrijk. Je kunt het zelf schilderen met uw kinderen te helpen of huren van een professionele muurschildering schilder om het te schilderen. Vergeet niet dat u het huis op een dag mogen verkopen en je kan hebben om te schilderen dan wanneer u begint met de marketing van uw huis. Rekening houdend met dat in het achterhoofd, niet te veel te betalen voor een professionele muurschildering schilder. De poesjes niet echt schelen.

3 Als de kamer is dicht bij een badkamer, voeg een waterleiding om een automatische kattenbak dat scoops en spoelt afval te vangen en vervolgens wast zich. Als u meerdere katten, dit maakt kattenbak schoonmaken voor u gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is controleren of het af en toe om te zorgen dat het goed werkt. U zult het verhuren van uw kat uit de kamer ten minste eenmaal per dag, zodat u een kijkje op het kan hebben dan.

4 Installeer planken op verschillende niveaus voor de pot om op te liggen. Leg de planken onder Windows, zodat Kitty de vlinders en vogels buiten kunnen zien. Voeg een legbord verbinding met een ander of te hangen in een reeks van verschillende niveaus zodat de katten al kan draaien rond de kamer in de rekken, nooit de vloer raakt.

5 Plaats genoeg kat speelgoed in de kamer. Krijg kat speelgoed dat wiebelen en stuiteren, dat de kat kan swat en het stuitert terug. Katten zijn dol op speelgoed dat bewegen.

6 Zorg ervoor dat de ruimte goed verwarmd in de winter en koel genoeg in de zomer. Je kan hebben om een ​​speciale kachel te installeren, omdat de kat deur wordt gesloten, tenzij u het opent. Als uw huis heeft centrale airconditioning, moet u mogelijk een raam eenheid in uw kat kamer. De kat lucht in de ruimte zullen niet terug naar de centrale lucht terugkeer stromen en zal uw luchtstroom van de airconditioning in de rest van uw huis te verstoren.

7 Zorg ervoor dat uw kat laten uit voor zijn dagelijkse of nachtelijke nodig TLC.