Hoe toe te passen Micro Braids

Hoe toe te passen Micro Braids


Micro vlechten zijn kleine vlechten die doorgaans voorzien van hair extensions op lengte, volume of kleur toe te voegen. Dit kapsel is zeer veelzijdig omdat het haar niet wordt genaaid of gelijmd. Als gevolg daarvan zijn er geen zichtbare spoor lijnen waar hair extensions zijn bevestigd, zodat je eenvoudig je haar kan dragen in een up-do of stijl. De vlechten zijn zo dun dat micro vlechten vaak zo worden genoemd "onzichtbare vlechten."

instructies

1 Was je haar en breng een deep-conditioning haar behandeling. Vlechten van toepassing spanning op het haar, dus zorg ervoor dat je haar wordt gevoed en goed geconditioneerd voordat vlechten.

2 Dep het overtollige vocht uit je haar met een handdoek, en laat aan de lucht drogen.

3 Bevochtig je haar door het toepassen van een kwart kleine hoeveelheid van shea boter of uw favoriete haar olie van wortel tot punt. Doorkammen om gelijkmatig te verdelen en verwijder alle klitten.

4 Bereid uw toestel haar door deze te verwijderen uit de verpakking en kammen glad. U kunt gebruiken wat de lengte van het haar u wilt. Kies natuurlijke human hair extensions als je van plan bent op je haar stylen met warmte. Stel de extensies naast uw werkgebied.

5 Scheid je haar door het uitvoeren van uw kam langs uw hoofdhuid, van oor tot oor. Speld de bovenste gedeelte van het haar uit de weg met behulp van een clip. Je zal beginnen op het onderste gedeelte van je hoofd, omhoog te bewegen en naar voren.

6 Kam het vrije haar tot het glad is. Met de punt van de kam een ​​kleine, 1/4 inch sectie haar scheiden van de rand van haarlijn.

7 Scheid de kleine deel van het haar in drie gelijke stukken. Vlecht deze drie stukken door het oversteken van de linkersectie in het midden, op de kern, dan het rechterdeel naar het centrum, enzovoort.

8 Stop met het vlechten van je natuurlijke haar na ongeveer drie vlechten hebben voltooid. Houd het uiteinde van de vlecht in de ene hand, selecteer een 1/4-inch dik stuk uitbreiding haar met de andere hand.

9 Schuif je vingers halverwege de lengte van de uitbreiding haar totdat je houden het midden van het stuk. Nu moet houden het vlechtwerk in de ene hand en het centrum lus van het toestel in de andere.

10 Plaats de vlecht in de lus in het midden van de uitbreiding haar, grijpen het einde van de vlecht stevig. Je hebt nu drie onderdelen: de ene helft van de uitbreiding haar, je vlecht en de andere helft van de verlenging haar.

11 Braid de uitbreiding stevig in je natuurlijke vlecht, de voortzetting van waar de natuurlijke vlecht gebleven.

12 Stop vlechten wanneer u de lengte die u wilt hebben bereikt. De vlecht kan net een paar duim, waardoor er nog voldoende losse haren voor styling, of u kunt de gehele lengte van het haar vlechten aan het uiteinde.

13 Grab over de drie onderdelen van losse uitbreiding haren uit je vlecht en wikkel deze rond het einde van de vlecht om een lus te maken. De uit- einden van de uitbreiding haar door de lus om een ​​knoop te maken. Trek de knoop omhoog naar de hoofdhuid aan te scherpen. Dit zal de micro vlecht vast te zetten. Herhaal dit voor extra stabiliteit.

14 Herhaal stap 6 tot 14 voor de hele gedeelte van het haar. Doorgaan vlechten naar voren totdat je hele hoofd wordt gedaan.

Hints

  • Micro vlechten best toegepast op het haar dat ten minste 2 inch lang en niet meer dan 5 inches. Langer haar kan breuk ervaren bij het verwijderen van de vlechten. Micro vlechten moeten worden verwijderd na ongeveer drie maanden. De conditie van uw vlechten een keer per week om je haar gezond te houden.