Hoe naar Tone Big DijenVeel vrouwen dragen extra gewicht in hun heupen en dijen, het maken van deze moeilijke gebieden af ​​te zwakken. Om de totale omvang van de dijen te verminderen, vetverbranding cardio-oefeningen zoals aerobics, hardlopen en zwemmen en een gezond dieet nodig. Om dijen toon, er zijn een aantal oefeningen die je kunt doen, dat zal helpen de spieren te definiëren zonder toenemende massa en leidt tot omvangrijke bodybuilder benen. Uit te werken met lichte gewichten of lage weerstand, maar veel herhalingen.

instructies

1 Sta met gestrekte benen, voeten op schouderbreedte uit elkaar en de armen langs je lichaam. Langzaam lager je billen alsof je gaat zitten in een stoel. Staan over een stoel en gewoon een paar centimeters boven de stoel zweven zonder op zit. Houd je rug recht en langzaam strek de benen om terug te keren naar een staande positie. Dit is een klassiek squat en is goed voor het werken achter en buitenste bovenbeenspieren en billen spieren. Begin met drie sets van 10 herhalingen per stuk, het verhogen van de tijd.

2 Sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Stap voorwaarts met je rechtervoet en buig je rechterknie in een rechte hoek, het verlagen van je linkerbeen achter je, zodat je linkerknie bijna de grond raakt. Houden voor een tweede, dan duw van je rechtervoet en terug naar de beginpositie. Dit is een klassieke lunge, dat de bovenste en buitenste bovenbeenspieren zal toon. Alternerende plaatsen beide benen werken. Begin met drie sets van 10 herhalingen per stuk, het verhogen van de tijd.

3 Ga op uw linkerkant met je linker elleboog tegen de vloer tot het faillissement van uw bovenlichaam. Houd je linker been recht en plat tegen de grond. Buig je rechterbeen op de knie en uit te breiden naar voren zodat je rechtervoet de grond raakt in de voorkant van je linkerbeen. Houd uw rechterenkel om jezelf te stabiliseren. Hef je linkerbeen een paar duim van de vloer, langzaam, houden voor een seconde, dan langzaam terug naar de grond. Begin met drie sets van 15 herhalingen per stuk. Alternate kanten aan je rechterbeen werken. Dit is een heupabductie oefening die je innerlijke dijen zal toon.

Hints

  • Om de weerstand te verhogen, houdt lichte gewichten in je handen terwijl het doen van de longe en squat oefeningen.