Hoe te grote garnalen Cook

Garnalen zijn een van de gemakkelijkste voedsel te koken als je goed letten op de hoeveelheid tijd die ze onder hitte of boven een vlam. Grote garnalen zijn geweldig voor skewering omdat je ze gemakkelijk kunt steken zonder dat de garnalen in stukken breken. Dit artikel geeft u advies over hoe je grote garnalen koken met groenten op een grill te geven.

instructies

1 Start uw grill. Reinig de garnalen door het verwijderen van de kop, de poten, huid en ader in die volgorde. Laat de staart op. Leg ze in een grote kom.

2 Meng knoflookpoeder en citroen peper in een kleine kom. Meng zeezout en versgemalen zwarte peper in een andere kom. Leg ze opzij.

3 Snij paprika en uien in 2 x 2-inch stukken en doe ze in een grote kom. Ze hoeven niet perfect gevormd te zijn, maar driehoekige vormen het beste werken. U wilt genoeg stukken om ten minste twee van elke paprika en ui twee stukken op de spies gezet te snijden.

4 Met behulp van de bedruipen borstel, de vacht van de garnalen licht in met olijfolie. Dit zal hen houden van het vasthouden aan de grill.

5 Strooi zout en peper mix licht over de groenten; strooi de knoflookpoeder en citroen peper mix op de shrimp.Skewer de garnalen en groenten door afwisselend een groente stuk en garnalen stuk op elke spies tot je niet meer kan passen op hen. Het beste is om de garnalen in een "U" vorm te zetten en vervolgens spies hen.

6 Leg de spiesjes op de grill en kijk hoe ze voorzichtig. Het is niet meestal meer dan vijf minuten op een goed verwarmde grill voor hen te koken. Zodra de garnalen turn pick, verwijder ze en leg ze op een dienblad. Elke minuut langer en riskeert u eet rubberachtig garnalen.

Hints

  • Gegrilde korenaren worden het best gediend met grote garnalen.
  • Zorg ervoor dat er geen zaden op uw paprika.
  • Zorg ervoor dat alle open vuur ten minste 25 voet weg te houden van uw huis.