Wat zijn de planten en dieren in een Marine Biome?

Er zijn twee soorten van aquatische biomen, ook bekend als ecosystemen. Zoetwater biomen omvatten rivieren, beken en vijvers; marine biomen zijn estuaria, oevers, koraalriffen en de oceaan. Veel soorten dieren en planten leven in het mariene ecosysteem, waaronder haaien, krabben, wormen, zeegras, lisdodde en alligator wiet.

Oceaan

Een verscheidenheid aan vissen leven in de oceaan, zoals tonijn, zwaardvis en haaien. Het grootste dier is de gigantische blauwe vinvis, die kan groeien tot 80 voet lang. De dolfijn is een ander zoogdier bezetten de oceaan. Diep in de oceaan kunt u een aantal bizarre wezens, zoals de adder vis en de diepzee Dragonfish te vinden. De reus inktvis en sniper paling wonen ook in de oceaan. Plant leven begint als de oceaan voldoet aan de grond, zoals deze wordt ingevoerd uit zonlicht. Er zijn veel algen in zee, maar ze worden niet beschouwd planten.

Kustlijn

De kustlijn is waar de oceaan voldoet aan de grond. Er zijn veel planten in deze gebieden, zoals lisdodde, een grasachtige plant die groeit tot 10 voet. Alligator onkruid, die groeien op het land of in het water, de productie van 1/2 inch bloemen. Sandworms live op de kust, net als limpets, slak-achtige wezens die algen schrapen van rotsen. Krabben zijn een gemeenschappelijk kenmerk van kusten. De gladde baai garnaal leeft in ondiep water met een zand-base.

estuaria

Estuaria zijn waar de oceaan zich mengt met het zoete water van de rivieren en beken. Zegge is een stekelige gras-achtige plant die groeit in estuaria. Zeegras lijkt ook op gras; het wordt ondergedompeld in water als te veel zonlicht schaadt het. Ongewervelde dieren zoals mosselen, slakken en zeepieren leven in deze habitat.

Koraalrif

Koraal wordt vaak verward met een plant. Koralen dieren met harde skeletten aan de buitenkant van zachte organen. Clams, zeepaardjes, zee-egels en zeesterren zijn alle inwoners van koraalriffen. Zeegras is een veel voorkomende plant in de koraalriffen; de bladeren zijn smal, lang en groen.