Hoe krijg ik een Australië Entertainment Book?

Australië is een toeristische bestemming, en het kan moeilijk zijn om te beslissen wat te doen tijdens uw tijd daar. Een Australië Entertainment Book kan u helpen om de meest leuke dingen om te doen identificeren tijdens uw verblijf. Het gemakkelijk kan worden verkregen via het internet voor vertrek, of met een beetje inspanning als je eenmaal in Australië.

instructies

online pruchase

1 Ga naar www.entertainmentbook.com.au.

2 Klik op "Over het boek," klik dan op "Hoe een Entertainment boek te kopen."

3 Klik op 'kopen hier. "

4 Kies welke regio van Australië u een Entertainment Book of, en hoeveel boeken je nodig hebt. Dit wordt bereikt met een drop-down box aan de rechterkant van elk gebied van Australië. U kunt maximaal 10 boeken per keer bestellen. Selecteer uw verzendkosten en klik op 'Volgende'.

5 Voer uw persoonlijke gegevens; naam, adres en credit card gegevens zijn verplicht. Klik op "Next" om deze gegevens op te slaan. Als u tevreden bent dat u uw gegevens correct heeft ingevuld, klikt u op "Purchase" om uw boek te bestellen. Uw boek moet komen binnen 10 dagen.

Aankoop in Australië of Nieuw-Zeeland

6 Bezoek www.entertainmentbook.com.au/~~V via uw webbrowser.

7 Markeer de sectie "Over het boek" en klik vervolgens op "Hoe een Entertainment boek te kopen."

8 Klik op "lokale Entertainment kantoor."

9 Zoek het dichtstbijzijnde kantoor en maak een notitie van het adres. De dichtstbijzijnde kantoor hangt af van welk deel van Australië of Nieuw-Zeeland u zich bevindt.

10 Ga naar uw dichtstbijzijnde Entertainment Office en direct te kopen het boek.

Hints

  • U kunt ook zoeken op het boek online. The Entertainment Book website heeft een zoekfunctie voor elk gebied van Australië.