Hoe werkt een Cat Spray zijn stempel drukken?

Hoe werkt een Cat Spray zijn stempel drukken?

Wat is Cat sproeien?

Cat sproeien is wanneer een kat plast op iets op een speciale manier. De kat zal een back-up van het object, dat is bijna altijd een verticaal object, tilt zijn staart, en plassen in korte, snelle uitbarstingen. Dit is niet indicatief voor een onvermogen om een ​​kattenbak te gebruiken. Met behulp van een kattenbak om te plassen en spuiten om territorium af te bakenen zijn twee totaal verschillende gedragingen.

Why Do Cats Spray?

Katten sproeien om hun territorium te claimen. Katten ook markeren hun territorium met krassen en door wrijven hun huid langs dingen, die ook hun geur verlaat.

Wanneer je Cats Spray?

Sproeien kan worden veroorzaakt door hormonen. Ongewijzigd mannetjes hebben de neiging om te beginnen met het spuiten als ze geslachtsrijp. Poezen die hitte in te voeren kan ook beginnen te spuiten. Sproeien is hun manier om te laten de mannen om haar heen weten dat ze in de hitte. Een poes die in warmte zal een speciale geur in haar urine vrij te laten. Gecastreerde katten ook spuiten, maar het komt minder vaak voor. Katten die de neiging hebben om te spuiten, zelfs na castratie zijn katten die hebben gekregen in de slechte gewoonte van het spuiten of zich bedreigd voelen door een ander dier.

Het stoppen van Cats uit Spuiten

Laat uw kat gesteriliseerd of gecastreerd. Als dat niet stopt het spuiten te nemen, misschien wel de kat misschien gestresst voelt vanwege een waargenomen territoriale dreiging van een ander dier. Probeer het creëren van een prive-plek voor uw kat, zoals een kat huis of een gezellige bed. Als deze dingen niet werken, vraag uw dierenarts aan te bevelen een dier gedrags-specialist.