Hoe maak je een Cane Hengel Make

Vissen met een stok paal is een geweldige manier om vis te vangen en te genieten van een ontspannen middag. Cane polen zijn meestal gemaakt van een lange stok paal waaraan een vislijn is bevestigd. Voeg wat terminal aan te pakken, zoals een gewicht, haak en aas en laat de vissen beginnen. Waardoor een stok paal is een vrij eenvoudig proces en is ook een goed project om kinderen te betrekken.

instructies

Hoe maak je een Cane Hengel Make

1 Gebruik de zaag tot een lengte van riet pole minstens 8 voet lang gesneden. Voorgesneden riet kan ook worden gekocht thuis winkels en tuincentra.

2 Snijd de grote einde van het riet paal met een mes om eventuele scherpe randen of bramen, die ongemakkelijk tijdens het vissen kunnen verwijderen.

3 Snijd de paal zagen met de zaag of een mes. De mast moet minstens 8 voet lang zijn en kan tot 12 voet of meer. Zorg ervoor dat alle scherpe of onregelmatige randen te verwijderen.

4 Snijd een kleine inkeping ongeveer 2 inch van het kleinere uiteinde van de paal. Bind een uiteinde van de vislijn naar het smalle uiteinde van het riet paal. Gebruik een dubbele over hand knoop voor. De lijn moet ten minste tweemaal de lengte van de paal zijn.

5 Bevestig een gewicht en haak aan de lijn. De meeste gewichten kan worden gekrompen op de lijn met een tang. De haak moet worden bevestigd met een clinch knoop. Om de clinch knoop, langs de tag einde van de lijn door het oog van de haak. Ongeveer 2 inches moet op de tag einde van de lijn te blijven. Draai de lijn 6-7 bochten om zich heen en laat de tag door de kleine opening gecreƫerd net boven het oog van de haak. Bevochtig de lijn en trek stevig aan.

Hints

  • Hoe droger het riet is beter met betrekking tot de stijfheid van de pole.Use een zwaardere testlijn de paal en knoop op een leider van een kleinere diameter. Dit zal helpen bij het beheersen van de lijn.
  • Wees voorzichtig bij het werken met zagen en messen. Houd vingers en handen uit de weg om letsel te voorkomen. Draag oogbescherming wanneer dat nodig is.