Hoe maak je een hond die heeft gegeten chocolade behandelen

De meeste hondenbezitters weten dat theobromine, een chemische stof die is opgenomen in de cafeïne gevonden in chocolade, is giftig voor honden. Het probleem is dat, terwijl theobromine giftig is, is het niet te voorkomen dat onze honden van het eten van chocolade. Hoewel het beste dat uw hond nooit chocolade eet soms dingen gebeuren en het volgende dat we weten dat de familie huisdier is de helft van een chocolade paashaas gegeten. Wanneer dit gebeurt is het belangrijk rustig te blijven en omgaan met de situatie in een snelle ordelijk.

instructies

Hoe maak je een hond die heeft gegeten chocolade behandelen

1 Handel snel. Het is uiterst belangrijk dat u niet langer na uw hond wat chocolade heeft gegeten. Het duurt ongeveer twee uur voor eten te verplaatsen van de maag van uw hond en in hun darm. Hoe sneller je handelt hoe kleiner de kans de chocolade zal een negatieve invloed hebben op uw hond.

2 Neem contact op met uw dierenarts. Zodra u vermoedt dat uw hond wat chocolade heeft gegeten, moet je kliniek uw dierenarts te bellen. Ze zullen willen weten hoeveel chocolade uw hond ingenomen en hoe lang de chocolade was in hun systeem.

3 Het eerste wat de meeste dierenartsen zal aanbevelen het hebben van uw hond innemen van een brouwsel dat zal ze overgeven. Zij bevelen dit omdat de beste manier om ervoor te zorgen dat een fatale hoeveelheid theobromine van het invoeren van de bloedstroom is om de inhoud van de maag van de hond te legen.

4 De beste manier om uw hond te gooien is het hebben van het slikken van een cocktail, dat is de helft van waterstofperoxide en half water. Na de maag van uw hond is leeg blijven volgen het. Je moet niet te gealarmeerd zijn als uw hond heeft diarree of een rusteloosheid. Maar als uw hond niet lijkt te krijgen van een beter of begint te inbeslagneming hebben moet je niet aarzelen om het aan uw dierenarts te brengen.

5 De beste manier om een hond te voorkomen dat per ongeluk een overdosis chocolade is om ervoor te zorgen dat al uw chocolade en andere snoep wordt in een kast of container dat uw hond niet kan opengehouden. Laat nooit candybar wrappers leggen over het huis.