Hoe te breken in een Wilson A2000

Hoe te breken in een Wilson A2000


Dus je hebt net een gloednieuwe Wilson A2000 honkbalhandschoen. Het ruikt van rijke leer, schittert in het zonlicht en scheuren als een zweep als je een bal gooien in zijn zak. Het enige probleem is dat de handschoen lijkt een beetje te stijf is.

Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige oplossingen die uw nieuwe handschoen perfect vormen naar je handen. Van de oudste kneepjes van het verlaten van de handschoen onder je matras, om state of the art crèmes, zijn er geen tekort aan middelen in te breken in een Wilson A2000.

instructies

1 Hoe te breken in een Wilson A2000

Het spelen van vangst is nog steeds de beste manier om te breken in een handschoen.

Pak een vriend, familielid of iemand op zoek te gooien rond de oude rawhide, en we deze nieuwe handschoen te gebruiken. De beste manier om een ​​perfecte pasvorm in uw handschoen te krijgen is om de vangst te spelen en laat de slijtage op natuurlijke vormen de handschoen om uw handen.

Denk aan een nieuwe handschoen als je zou een nieuw paar schoenen; hoe meer je ze dragen hoe meer je voeten morph langs de ziel van de schoen. Zo, ze voelen zich meer comfortabel. Hetzelfde principe geldt voor uw nieuwe A2000 - hoe meer je vangst spelen, des te eerder zal de vorm van uw hand te nemen.

Idealiter spelen inhalen voor minstens een half uur elke dag zal helpen het proces te versnellen. Als je niet iemand om mee te spelen kan vinden, proberen met behulp van een pitch rug of gewoon pond de bal in je handschoen terwijl je rondslingeren of televisie kijken.

2 Breng een matige hoeveelheid handschoen olie om de hele handschoen - met inbegrip van de rug en de vingers - na de handschoen enige speling had en heeft verzacht een beetje. Masseer de olie in je handschoen. Te veel olie kan je handschoen te zwaar te maken, terwijl er te weinig is nutteloos. Breng een paar vingertoppen van olie of gelei te beginnen, en voeg meer totdat het goed voelt. Vergeet niet, het breken in een handschoen is een zeer persoonlijke zaak, dus werk het uit, totdat je voelt dat het past precies goed.

Volgens Shigeaki Aso, de "Glove Expert" bij Wilson, "Pro Wilson Stock Glove Conditioner is speciaal behandeld om juist los te maken de huid vezels in de A2000s."

3 Hoe te breken in een Wilson A2000

Plaatste de bal precies waar u de perfecte vangst te maken.

Plaats een bal in de pocket waar u wilt de bal te vangen elke keer, nadat de handschoen goed geolied. Wikkel de bal in de handschoen met elastiekjes en kijk hoe de handschoen formulieren aan de zak door de bal. Sommige mensen willen hun handschoenen onder hun bed gebracht wanneer het helemaal is ingepakt, maar het heeft gewoonlijk weinig tot geen invloed op het proces.

Aso stelt de werkwijze handmatig oliën A2000 en verpakken met een bal in de pocket repeat "twee tot drie keer per week gedurende de eerste twee of drie weken." Vergeet niet, het spelen van vangst is de beste manier om te breken in het dashboardkastje, dus na het oliën van je handschoen de hele nacht, zorg ervoor dat het buiten te nemen om het te breken in met een aantal juiste gebruik.

Hints

  • Neem je handschoen uit op het speelveld en pronken met zijn stijl. Als je genoeg vangst hebben gespeeld, terwijl het breken in de handschoen, moet u enige verbetering in je spel te zien. Geniet van al je harde werk, en een mooie, zachte, Wilson A2000 handschoen.