Hotels in Isla Mujeres, Mexico

Hotels in Isla Mujeres, Mexico


Ontsnappen uit de wereld naar het kleine Mexicaanse eiland Isla Mujeres. Gelegen op slechts een korte boottocht van Cancun, Isla Mujeres (Eiland van de vrouw) werd vernoemd naar de vele Maya vrouwelijke idolen ontdekt op het eiland door Cordova in 1517. Een oude stenen Maya-tempel op de zuidelijke punt van het eiland werd gebouwd als een heiligdom ter ere van de Maya-godin van de vruchtbaarheid, Ixchel. Isla Mujueres blijft een rustig vissersdorpje waar een ontspannen vakantie is gegarandeerd. Bezoekers tijdens de maanden juni-september worden vermaakt door de honderden walvishaaien, dat ten noorden van het eiland kan worden gezien. tussen de beschikbare activiteiten zijn duiken, snorkelen, kajakken, vissen, fietsen en zwemmen met dolfijnen en haaien.

Hotel Villa Rolandi, Thalasso Spa Gourmet & Beach Club

Hotels in Isla Mujeres, Mexico

Mexicaanse zonsondergang

Genoemd door Travel and Leisure Magazine als een van de top 3 resorts in Mexico, deze Zwitserse eigendom Villa Rolandi hotel ligt aan de hoge kant, maar biedt attente service, een world-class spa, gastronomische restaurants en elke kamer kijkt uit over de Caribische Zee. Aangekomen bij dit 5-sterren hotel is de helft van het leuk als je vanuit Cancun via hun luxe jacht, Cocoon worden getransporteerd naar Isla Mujeres. Voor de ultieme luxe, het boeken van hun drie-levele presidentiële suite, waarin Tony Blair ooit verbleef.

Hotel Villa Rolandi
Fracc. Laguna Mar SM. 7 Mza. 75 Lotes 15 y 16
Carretera Sac-Bajo
Isla Mujeres, Q. Roo
52 -998- 999- 2000
villarolandi.com

Hotel Secreto

Hotels in Isla Mujeres, Mexico

Een prachtig strand in Mexico.

Zoals de naam al aangeeft, als je een zeer prive, de oceaan hideway te bruinen en ontspannen onder de briljante Mexicaanse zon, boek een van de slechts 12 junior suites in het Hotel Secreto. Dit kleine boutique hotel is gelegen aan de noordelijke oever van Isla Mujeres en biedt een ongerept infinity pool, een gratis continentaal ontbijt, Wi-Fi, bekroonde architectuur en spa-behandelingen in de privacy van uw eigen kamer. Een full-service spa en een fitnessruimte zijn geplande toekomstige upgrades. Hoewel het hotel een restaurant heeft, is gelegen op slechts 5 minuten van het centrum van alle restaurants van het, winkels en veerboot. Het personeel van het hotel is vriendelijk en zeer meegaand.

Hotel Secreto
Seccion Rocas Lote 11
Punta Norte, Isla Mujeres, Q. Roo
Mexico 77400
52- 9988-77-1039
hotelsecreto.com

Hotel Las Palmas

Hotels in Isla Mujeres, Mexico

Zip rond in een golfkar.

Zoals de website staat, Hotel Las Palmas is een 'home away from home. " Veel bezoekers terug te keren naar dit kleine familiebedrijf en geëxploiteerd etablissement op de noordelijke oever van Isla vanwege het warme gastvrijheid aangeboden door haar Canadese moeder en dochter team. Las Palmas heeft een dakterras met prive zwembad en een comfortabele en huiselijke sfeer met tal van gesprek en koffie geserveerd elke ochtend op de binnenplaats. Geen restaurant op het terrein, maar het is in de nabijheid van cafés, winkels, de markt en het postkantoor. Huur een golfkar om rond te krijgen. Las Palmas is een goede optie voor mensen met een beperkt budget.

Hotel Las Palmas
20 Av. Guerrero
Isla Mujeres, Q. Roo
Mexico 77400
52- 9982-365803
laspalmasonisla.com