Goedkoop Holiday Business Giften van het voedsel

Goedkoop Holiday Business Giften van het voedsel


Voedsel giften voor het kantoor kan variëren van snoep sportieve het bedrijfslogo om een ​​pakje pepermuntjes die trots het bedrijf motto. Voor zakelijke eten gaven, "goedkoop" is de weg te gaan om ervoor te zorgen uw budget te beheren geven van geschenken aan zo veel collega's en medewerkers. Als u zich zorgen maakt over iemand kijken naar zijn gewicht zijn, geven een klein gedeelte van het voedsel punt enkel, zodat hij kan genieten van een steekproef van de traktatie. Neem contact op met de ontvanger of vraag een collega om te zien of voedselallergieën bestaan.

Fruit Basket Gifts

Fruitmanden gaan nooit uit de mode. Een geschenk bevorderen van vers en gezond fruit is een van de ontvanger zullen waarderen. Hoewel het een beetje kan kosten om een ​​zak appels, mango's, perziken, sinaasappels en meloen te kopen, zal de ontvanger dankbaar zijn dat je ging naar de moeite van het samenstellen van een kleurrijke geschenk, en uw bedachtzaamheid zal een lange weg te gaan. Kleed de mand met lint op de handgreep en voeg een kaart vakantiegroeten uitdrukken.

Coffee Cup Gifts

Iedereen die een bureau baan werkt kan een kopje koffie te gebruiken. De kopjes kosten niet veel en gemakkelijk het bezit van een kleine tas van chocolade bedekte pretzels, gastronomische snoep of hapklare cookies. Versier de beker door koppelverkoop een lint eromheen of het toevoegen van een boog in vakantie kleuren. Als een extra tintje, plaats een klein knuffeldier binnen. Als u weet dat de ontvanger geniet gourmet koffie of cacao, voeg een klein pakketje te gaan met de behandeling.

Homemade Gifts

Als je het bakken-savvy, zweep een partij van zelfgebakken koekjes. Versier ze gebaseerd op de tijd van het jaar. Gebruik bijvoorbeeld rode hartvormige hagelslag voor Valentijnsdag, pastel kleuren voor Pasen, oranje en geel voor Thanksgiving, en sneeuwpoppen of kousen voor Kerstmis. Cupcakes, koekje bars, fudge, omzet en brownies bieden ook relatiegeschenk eten opties. Wikkel behandelt individueel of in bulk en leg ze in een klein mandje, gift blikken of gift bag.

Potje Gifts

Recepten in een pot zijn een creatieve en kleurrijke geschenk. Ze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, goedkoop en schenk de ontvanger de vreugde van het creëren van het eindproduct. Wat eten gift ontvangers zijn zenuwachtig om zelfgemaakte geschenken te eten, omdat ze allergieën, bacteriën en het gebruik van verlopen ingrediënten die het recept kunnen ruïneren vrezen. Als ze het eten, zullen ze meer bereid om het te consumeren. Ideeën voor voedsel jar gift recepten variëren van soepen tot gebak, brood en koekjes. Pre-maatregel alle ingrediënten, verzegelen ze individueel in boterhamzakjes, en pak alles in een pot Mason. Schrijf out of typ het recept op een kaart die u hechten aan de deksel met een lint in vakantie kleuren.