Hoe speel je Wii met iemand anders

De Nintendo Wii biedt multiplayer gaming via een aantal coöperatieve-themed video games. Hoewel de Wii-games kan worden genoten door een enkele speler, de verbeterde gameplay doelstellingen multiplayer en teamgerichte doelstellingen maakt de Wii een leuke en spannende multiplayer gaming console, vooral op feesten en groepsbijeenkomsten. U kunt uw Wii games met vrienden en familie te genieten.

instructies

1 Zet de stroom van de Nintendo Wii spelcomputer en zorg ervoor dat uw televisie wordt gedraaid op de juiste ingang. Als de Nintendo Wii is op een andere ingang dan dan de tv-scherm, zult u niet in staat zijn om het scherm te zien. Steek je Nintendo Wii game disc in uw gaming console. De schijf label moet naar de rechterkant van de console wanneer geplaatst, terwijl de disc-informatie wordt gelezen uit de linkerkant van de console.

2 Bekijk de opties op je Nintendo Wii hoofdmenu scherm. Wanneer uw gaming disc wordt geplaatst, zal je de doos zien in de linkerbovenhoek van het scherm beurt om een ​​beeldscherm voor de gaming-disc titel. Richt je Wii-afstandsbediening in de richting van de titel te geven en selecteer de "A" knop om te spelen. Na een korte pauze om het spel te laden, zal uw spel te starten. De meeste spellen hebben een korte filmische introductie, gevolgd door een vraag om de "A" toets om verder te gaan. Dit voorkomt dat de game van start voordat je klaar om te spelen zijn.

3 Gebruik je Wii-afstandsbediening om te verhuizen naar het titelscherm van het spel, volgens de instructies. Wii games hebben over het algemeen twee verschillende manieren van het beginpunt. De eerste methode is om te beginnen in één speler standaardmodus, wanneer extra spelers handmatig worden toegevoegd. Om dit te doen, druk op de "+" knop op de Wii-afstandsbediening. Dit moet een menu met de vraag of u wilt meer spelers toe te voegen. In games zoals Super Mario Brothers, moet de single player en druk op "+" weer, gevolgd door de extra spelers het activeren van hun Wii-afstandsbedieningen door tegelijkertijd op de "1" en "2" knoppen op hun Wii-afstandsbedieningen. Andere spellen zou kunnen hebben multiplayer spelmodi, maar spelers delen een controller. Dit geldt voor games als Wii Sports Resort of Redneck Jamboree.

4 Gebruik de single player Wii-afstandsbediening om aan te geven hoeveel spelers zullen deelnemen aan het spel. Met multiplayer modes delen van een enkele Wii-afstandsbediening, zullen de meeste games kunnen maximaal vier spelers te spelen in een keer. Om het spel te starten, zullen de spelers gaan in numerieke voor de eerste keer door. Als je vier spelers, betekent dit dat 1 speler het spel zal starten en Player 4 zal de eerste ronde te beëindigen. Afhankelijk van het spel, kan de volgorde te wijzigen in de daaropvolgende ronden, maar de actieve speler zal altijd voorafgaand aan het nemen van een bocht worden aangekondigd. Wii helpt ook om tekens te identificeren door het tonen van een speler op het scherm in plaats van alleen het bekijken van een first person point-of-view camerahoek.

5 Gebruik de Wii-afstandsbediening voor speler 1 als master afstandsbediening. In de meeste spellen, is dit de enige afstandsbediening die het mogelijk maakt het spel worden onderbroken tijdens het spelen. Het navigeert ook menu interfaces, en heeft de toestemming om toe te voegen en te laten vallen extra spelers. Als er bijvoorbeeld vier spelers spelen een spel en men heeft om te vertrekken, de speler met de master afstandsbediening kan meestal vallen die speler uit het spel, zonder het spel te verlaten wordt gespeeld. Dit is vooral handig in role-playing games waar levels duren vaak meerdere opeenvolgende pogingen om te overwinnen.

Hints

  • Bij het spelen van Wii met iemand anders, zorg ervoor dat u voldoende accu's heeft voor alle controllers. Overweeg de aanschaf van oplaadbare batterijen en een laadstation voor de Wii afstandsbedieningen.