Leraar cadeau-ideeën van de Class

Leraar cadeau-ideeën van de Class


Kinderen en ouders genieten van het geven van leraren speciale gaven om hen te laten zien hoeveel ze gewaardeerd. Als u liever een groot geschenk uit de klas, trek je middelen en vragen om een ​​donatie van elke student. Een klasse geschenk is een speciale manier om een ​​leraar te bedanken voor al het harde werk dat zij heeft gezet in de loop van het schooljaar.

Basket of Supplies

De meeste leerkrachten krijgen een schamele hoeveelheid geld om hun klaslokalen te versieren en te kopen voorraden. Daardoor komen ze terecht footing meeste bill zelf. Uw docent kan een mand vol met nieuwe klaslokaallevering waarderen. Denk na over de aard van de projecten uw kind op school gedaan en de leveringen worden gebruikt om ze te maken. Inclusief deze items in uw gift en voeg pennen, potloden, gummen, schaar, stiften, kleurpotloden, papier, lijm, stickers en cut-outs. Als je leraar heeft een speciaal item op haar verlanglijstje, zoals een nieuwe puntenslijper, voeg deze toe aan de mand.

donaties

Is je leraar gepassioneerd over een organisatie of oorzaak? Misschien brengt hij zijn vrije tijd vrijwilligerswerk bij een daklozenopvang. Misschien kan ze niet genoeg krijgen van haar dieren te krijgen. Je docent kan een monetaire donatie te waarderen in zijn of haar naam. Als je niet weet wat de belangen van de leraar zijn, te doneren aan een goed doel voor kinderen of een organisatie die scholen in nood richt. Presenteer de leerkracht met een certificaat van de aankondiging van de gedane schenking in zijn of haar naam.

Book Collection

Laat ieder kind presenteren de leerkracht met een kopie van zijn favoriete boek. Laat het kind het etiket van de binnenkant van een boek van / naar de sticker en schrijf een korte uitleg over de reden waarom het is een favoriet boek. Elk kind kan zijn boek individueel presenteren of de boeken kan in een mand worden gezet en gezien het aan de leraar. De leraar zal waarderen met meer boeken voor de klas en de handgeschreven notities koesteren.

Handmade Crafts

Leerkrachten houden ervan om geschenken die door hun studenten te ontvangen. Laat ieder kind dragen een handgemaakt product. Het kan alles zijn van kunstwerken, een brief, sieraden, klei pot, origami figuur, collage of elk ander vaartuig punt. Als uw kind houdt ervan om te helpen in de keuken, bakken wat lekkers. Wees creatief en laat uw kind het punt te personaliseren. Verzamel de geschenken bij elkaar te brengen en aan de leraar.