Hotels het dichtst Mt. Olive, North Carolina

Mount Olive is gevestigd in Wayne County, in het oostelijk deel van Noord-Carolina. De stad is een uur rijden ten zuidoosten van de hoofdstad van de deelstaat Raleigh, en op rijafstand van de Burgeroorlog Trail en diverse stranden. De stad is ook minuten van Neuse State Park, met zijn campings, wandelpaden en de vangstmogelijkheden. Mount Olive is de thuisbasis van de Mount Olive Pickle Company, en organiseert een jaarlijks festival augurk op het laatste weekend van april. Terwijl de hotels in de stad zijn beperkt, zijn er verschillende accommodatie mogelijkheden in de buurt.

Sleep Inn

De Sleep Inn ligt in het centrum van Mount Olive, grenzend aan Mount Olive College en een blok van The Village Shopping Center. Het hotel beschikt over 68 kamers die een gratis draadloze internetverbinding, een koelkast, een koffiezetapparaat en kabel-tv met premium kanalen beschikken. Gasten kunnen genieten van een gratis continentaal ontbijt en een buitenzwembad. Hoewel er is geen restaurant in het hotel, een aantal zijn binnen een halve mijl, met inbegrip van Andy's Burgers, Shakes en Fries.

Sleep Inn
710 Henderson St.
Mount Olive, NC 28365
919-658-1002
sleepinn.com

Southern Belle Motel

De Southern Belle Motel is binnen een mijl van Mount Olive College The Village Shopping Center en Mt. Olive Pickle Company. Het motel beschikt over 43 kamers en negen appartementen. Alle kamers zijn voorzien van een gratis internetverbinding, magnetrons, koelkasten en koffiezetapparaten. Het motel heeft een eigen restaurant en een buitenzwembad.

Southern Belle Motel
203 W. NC 55 Hwy.
Mt Olive, NC 28365
919-658-9404
visitnc.com

Hampton Inn, Goldsboro

De Hampton Inn is gelegen in het centrum van Goldsboro, 15 mijl ten noordoosten van Mount Olive. Attracties in Goldsboro onder andere historische gebouwen, zoals het gerestaureerde Paramount Theatre en vier golfbanen. Het Hampton Inn beschikt over 111 kamers en suites met gratis high-speed internettoegang, kabel-tv met premium kanalen, een magnetron en een koelkast. Gasten kunnen genieten van een gratis ontbijt elke ochtend, evenals een fitnesscentrum en een verwarmd buitenzwembad. Hoewel er is geen restaurant op het terrein, eetgelegenheden binnen vijf minuten lopen zijn onder andere Applebees Brooklyn en de Pizzeria.

Hampton Inn
905 North Spence Ave.
Goldsboro, NC 27534
919-778-1800
hamptoninn.com