Informatie over Bubble Tea

Wat begon als een snack na school in Taiwan en Zuidoost-Azië in de jaren 1980 is nu gemigreerd over de hele wereld. Het uiterlijk van de bubble tea kan first-timers te verrassen, maar de thee groeit in populariteit als alternatief voor koffie en frisdrank.

Herkomst van Bubble Tea

Bubble tea wordt gezegd te zijn ontstaan ​​in Taiwan in de vroege jaren 1980. Tea stands waren populair als een naschoolse traktatie en al snel verkopers begon te experimenteren met het toevoegen van smaakstoffen aan de thee basis. Om de thee consistentie glad, leveranciers schudde de thee en smaak shots bij elkaar. Deze actie produceerde bubbels en produceerde de naam: bubble tea.

ingrediënten

De originele bubble tea bevatte uw keuze van de gekoelde thee (jasmijn, groen of zwart), doordrenkt met een fruit, noten of latte-type smaakstoffen, melk en honing naar smaak toe. Na 1983 werd geïntroduceerd tapioca en bubbelthee bevatten nu tapioca parels zwart of wit van kleur, samen met de oorspronkelijke ingrediënten. Smaken zijn eindeloos en combinaties van 3 of meer smaak shots gemeenschappelijk. Soja melk en suiker-gratis opties zijn ook beschikbaar.

Tea standlocaties

Bubble tea stands zijn het openen van over de hele wereld. Stands kan worden gevonden in winkelcentra, winkelen stroken of als onafhankelijke winkels. Bubble tea wordt ook vaak geserveerd in diverse Thaise, Vietnamese, Chinese en andere restaurants in de Aziatische keuken. Etnische gebieden van grote steden hebben vaak bubble tea stands.

Voordelen van het drinken Bubble Tea

Bubble tea is een verfrissend alternatief voor koffie, high-suiker frisdranken en vetrijke milkshakes. De thee die de basis vormen voor de drank te vormen bevatten gezonde antioxidanten en afhankelijk van de smaken die u kiest om toe te voegen (vruchtenmoes, noten, etc.) kan een energie-verpakt, die voldoen aan drank met een draai te vormen. Kies sojamelk en zonder toegevoegde suikers en een kleinere hoeveelheid tapioca voor een gezondere versie van deze heerlijke drank.

Andere namen voor Bubble Tea

Bubble tea is ook bekend als Boba, parel melk thee, BBT en tapioca bal te drinken, een paar te noemen.