Hoe maak Lingerie Uitnodigingen

Hoe maak Lingerie Uitnodigingen


Lingerie partijen een gemeenschappelijk thema voor bruids douches. Gasten kopen vaak de bruid-to-be lingerie voor haar huwelijksnacht. Om het thema in leven te houden, kunt u uw eigen lingerie shower uitnodigingen te maken in de vorm van lingerie. In plaats van de aankoop van vrijgezellenfeestuitnodigingen, kunt u uw eigen te maken met goedkope materialen van uw lokale ambachtelijke winkel. Maak indruk op uw gasten met handgemaakte uitnodigingen die de toon van de partij zal stellen.

instructies

1. Gebruik uw favoriete kleur van karton of bouw papier. Teken de omtrek van ondergoed op het papier. Maak een rechte lijn meet 6 duim over horizontaal. Teken een 4-inch lijn naar beneden aan beide kanten van deze horizontale lijn.

2 Teken een gebogen lijn uit elk van deze lijnen in de vorm van de helft van een cirkel. De gebogen lijn nodig heeft om naar binnen te wijzen, omdat deze het been gaten zal vertegenwoordigen. Sluit de gebogen lijnen met een andere rechte lijn voor de onderkant van het slipje. Snijd de geschetste slipje uit met een schaar.

3 Kies de uitnodigingen de hand te schrijven of af te drukken van uw computer. U kunt ze afdrukken op normaal wit papier computer, maar zorg ervoor dat je ze afdrukken in de juiste maat. Print de uitnodiging formulering uit niet groter dan 5 inch met 3 inch mogelijk te maken voor de marges op de uitnodigingen. Als u handgeschreven, de uitnodigingen gebruik maken van een kalligrafie pen om ze te laten kijken aantrekkelijk.

4 Schrijf een inleiding lijn voor de uitnodigingen. Begin de nodigt met "Please join ons voor een nacht van lingerie" of "U bent uitgenodigd voor een lingerie bruids partij."

5 Inclusief alle andere noodzakelijke informatie voor de uitnodigingen. Zorg ervoor dat u wie de lingerie partij voor is, en vervolgens ook de andere details zoals de datum, tijd, plaats en RSVP details. Inclusief eventuele extra informatie voor uw gasten als waar de partij Honoree is geregistreerd, en wat de gasten nodig hebben om mee te nemen.

6 Versier de voorzijde van de uitnodiging. kant, leer print of strikken om het slipje verschijnen als lingerie toe te voegen. Ga naar uw lokale ambachtelijke winkel voor goedkope ambachtelijke materialen. Bevestig de onderdelen met duurzame lijm zodat ze niet gemakkelijk vallen. Als u bevestigen stof, gebruik maken van een stof lijm op de uitnodigingen.

Hints

  • Omvatten een afmeting gids met de uitnodigingen, zodat de gasten niet zal hebben om de bruid-to-be over haar grootte te informeren.