How to Get Voorbij de Snorlax in "SoulSilver"

In "Pokémon SoulSilver," je moet reizen naar dorpen en steden via routes, maar sommige routes hebben raadselachtige obstakels die je zal houden van het bereiken van uw volgende bestemming. Bijvoorbeeld, op Route 11 in de regio Kanto, een slapende Snorlax blokkeert u van het reizen verder naar het oosten of het invoeren van Diglett's Cave. Uw enige optie is om de snoozing reus wakker, maar dan moet je verschillende missies op voorhand af te ronden.

instructies

Recover the Machine Part

1 Reizen naar Cerulean City en voer de Cerulean Gym. A Rocket Grunt zal lopen van het gebouw, het dragen van een gestolen Machine Part.

2 Volg de Rocket Grunt om Nugget Bridge en versla hem in de strijd. Hij zal weglopen, aanspraak maken op de Machine Part ergens anders te hebben verborgen.

3 Reizen naar Route 25 en zoek Misty, de Cerulean City Gym Leader, en haar vriend. Na haar vriendje af loopt, zal Misty terug naar de Gym.

4 Reis terug naar Cerulean City en uitdaging Misty bij de Cerulean Gym. Versla Misty aan de Cascade Badge te verdienen.

5 Zoek in de binnenbanden in de Cerulean Gym totdat ontdekt u de Machine Part.

Verdien de Radio Card

6 Zet de machine deel aan de Power Plant, die ten zuiden van de Rock Tunnel op Route 10. De Power Plant kan nu elektriciteit te herstellen naar het gebied.

7 Reizen naar Lavender Town en voer de Radio Tower.

8 Praat met de man op de eerste verdieping. Om u te belonen voor het herstel van de macht, zal hij geeft je geven u een EXPN Card, waarmee u toegang tot Kanto radiostations op uw PokéGear.

Ontwaken en Capture Snorlax

9 Reis naar Route 11.

10 Open de nieuwe Radio Card op uw PokéGear en toegang tot de "Poke Flute" kanaal. Engage Snorlax. De muziek zal ontwaken.

11 Gebruik sterke aanvallen Snorlax's health bar te verlagen.

12 Gebruik moves zoals "Thunderwave" en "slaapstand" op Snorlax om de status van stoornissen, zoals verlamming of Sleep toebrengen.

13 Gooi Heavy Balls en Ultra Balls totdat je Snorlax te vangen. Ga dan verder langs de route.

Hints

  • Als je Snorlax niet kunt vastleggen, elimineer het. Het zal verdwijnen uit Route 11, zodat u te passen.
  • Als je knock-out Snorlax, hoef je niet nog een kans om het te vangen totdat je de Elite Four verslaan.