Hoe kan ik Cakes Met Bloemen Gemaakt van Frosting Versier

Speciale taarten zijn de perfecte aanvulling op elke verjaardag, jubileum of vakantie partij, maar ze hoeven niet te worden gekocht bij een bakkerij. U kunt uw eigen feestelijke taart te maken door het versieren van een zelfgemaakte taart met een basis cake van glazuur en glazuur bloemen behulp van een paar eenvoudige hulpmiddelen, waaronder een glazuur spuitzak, spatel en taart decoreren tips.

instructies

1 Begin met het afdichten van de taart met een basislaag van glazuur. Bereid buttercream icing door het combineren van 6 kopjes suiker banketbakker, 2 el. melk en twee stokken van boter, verzacht. Als het sterven de basislaag, doe dat dan in een andere kom, het reserveren van ten minste 3 kopjes glimmertjes ongekleurd. Gladde glazuur via cake doordat zij de spatel van het centrum van de taart naar buiten, zodat de spatel de koek niet raakt zodat er geen kruimels verstoren. Aan de zijkanten van de taart vorst, bewegen de spatel in gladde verticale bewegingen, het draaien van de taart als je gaat.

2 Versier de taart met viooltjes. Om te beginnen, aparte resterende buttercream glimmertjes in vier zelfs delen. Dye frosting geel, licht paars, donker paars en groen. Plaats icing in vier spuitzak. Om viooltjes te maken, gelden cake tip # 59 naar de donkere violet glazuur zak en maak dertig bloemen door knijpen tas stevig vast en de tip te slepen van binnen naar buiten. Vervolgens plaats taart decoreren tip # 1 op de zak met gele ijsvorming tot een centrum voor elke bloem te maken. Herhaal dit met licht paarse glazuur en cake versieren tip # 59 en gele berijpen voor bloemen centra. Gebruik spuitzak met groene glazuur te bladeren en stengels te creƫren.

3 Taart kan worden versierd met royal icing bloemen, als goed. Om royal icing te bereiden, combineer 3 eetl. meringue poeder met 4 kopjes suiker banketbakker en 6 eetl. van warm water. Dye de kers met behulp van kleurstof indien gewenst. Vervolgens vult u een spuitzak met royal icing en versier met cake versieren tip # 101. Sluit langzaam het uiteinde van de zak om de cake en maak langwerpige bloemblaadjes door knijpen stevig. Houd het smalle uiteinde puntig buiten en verhogen boven het cakeoppervlakte, draaien de koek langzaam beweegt de punt van het midden naar de achterkant. Verlichten druk als de spuitzak terug naar het centrum. Herhaal dit voor elk gewenst bloem.