Hoe maak je een T-shirt verzachten

Hoe maak je een T-shirt verzachten


De zachte, gebroken-in gevoel van een geliefde T-shirt is een prachtig ding. Zo geweldig, in feite, je bent op zoek naar een manier om die comfortabele zachtheid, zonder het wachten te krijgen. In waarheid, de leeftijd is de enige trefzekere manier om die leefde in het gevoel van uw tee, maar u kunt experimenteren met een handvol van methoden om de stijfheid van een nieuwe T-shirt te verminderen voordat het een vintage klassieker.

Wasverzachter

Wassen van je T-shirts herhaaldelijk met een commerciële wasverzachter is een gemakkelijke manier om ze te verzachten voor een comfortabel dragen. Wasverzachter werkt door het bekleden van de draden van het kledingstuk met een smerende chemische omhulsel waardoor het zachter aanvoelt, terwijl waardoor het minder gevoelig voor kreuken en statisch kleven zijn. Een nadeel: sommige mensen vinden wasverzachter een irriterend voor de huid zijn.

Tumble Dry

Het zetten van uw T-shirts in de droger droge te tuimelen is een effectieve manier om te verzachten kleding - in dit geval, door voortijdig verouderende het. De mechanische werking van drogen schuurt de vezels van uw tee - net als normale slijtage doet - alleen sneller. Als je het niet de slijtage erg vindt, kan je breken in je T-shirts door hen te lopen door een paar extra Drogen cycli van laag naar middelhoog vuur. Drogen verhoogt het risico van krimpen, vooral met 100 procent katoenen tees.

zout Brine

Een zout pekel kan je T-shirts te verzachten tot op zekere hoogte, als een natuurlijke wasverzachter. Ontbinding van een half kopje zout in een kwart van het water en genieten van uw tee in het mengsel gedurende drie dagen, daarna wassen met een kleine hoeveelheid wasmiddel en droger. Deze methode is niet zo effectief als commerciële wasverzachters en de resultaten subtiel kan zijn, maar nog steeds merkbaar.

azijn Rinse

Gebruik azijn als wasverzachter. Voeg een half kopje witte azijn aan de spoelcyclus van uw wasmachine op dezelfde manier zou je een commerciële wasverzachter gebruiken. U kunt ook proberen met behulp van een weefsel-wasverzachter dispenser bal in de wasmachine, maar deze keer gevuld met azijn. Uw wasgoed zal niet ruiken azijn, maar uw shirts zal een beetje zachter aanvoelen.