Games die zijn leuk voor jongens

Games die zijn leuk voor jongens


Leuke spelletjes voor uw jongens zal hen te vermaken als maatschappelijk geëngageerd. Terwijl sommige spellen individueel gespeeld kunnen worden, zoals video-games en een aantal kaartspellen, zijn er tal van activiteiten die uw kinderen kunnen spelen die andere kinderen te betrekken. Ondanks de talloze games die je jongens kunnen spelen, zal de bijzondere smaak van uw kind uiteindelijk bepalen wat leuk voor hem is.

PAARD

HORSE is een basketbal spel dat je jongens kunnen spelen. Het spel kan gespeeld worden met twee of meer spelers op de ene helft van een volledige basketbalveld. Het spel begint met een jongen die een schot op de basket. Als hij maakt, moet de volgende kind in de rij hetzelfde schot te herhalen. Als hij mist, krijgt hij de letter H. Als hij maakt, de volgende persoon in de rij moeten dezelfde opname te herhalen. Nadat een speler mist, kan de volgende speler in de rij te schieten van de plaats waar hij wil op het veld. Herhaal dit patroon totdat een speler is vertrokken zonder alle vijf letters.

Balloon Sandwhich

Dit spel leert je kinderen de waarde van teamwork en samenwerking. Markeer een start en finish in je achtertuin. Vanaf hier hebben jongens koppelen off in tweeën, het plaatsen van ballonnen tussen hun rug. Op uw plaatsen, hebben de kinderen schuifelen naar de finish, in een poging niet tot pop of verliest de ballonnen die worden tussen hun rug worden gehouden. Het team dat als eerste de finish zonder verlies van hun ballon wint.

Power Rangers Samurai

Deze online Power Rangers video game is een third person action game bestaat uit twee unieke modi: arena mode en de story mode. In de story mode, een fundamenteel verhaal ark volgen terwijl arcade mode plaatst je in een strijd tegen een individuele fout. U kunt in arena mode te spelen met een of twee spelers, terwijl je als slechts één speler kan spelen tijdens story mode. Tijdens story mode, zul je spelen als een van de Power Rangers, terwijl in de arena mode zal je strijd als een samurai krijger te doen.

Penny Spoon Race

Dit spel kan gespeeld worden met jongens van alle leeftijden en vereist een hoop centen en een aantal grote soeplepels. Heeft u een heleboel jongens staan ​​op een startlijn met lepels in de hand. Plaats genoeg centen in lepel van elke jongen te vullen naar de top. Op uw plaatsen, moeten de jongens rennen naar de finish. Als ze een cent laten vallen, moeten ze het op te rapen en plaats het terug in hun lepel. De eerste speler die wint eindigen.