Hoe om te stoppen met geweld Teen

Teen geweld of geweld onder jongeren is een permanent probleem en is geïdentificeerd als een probleem voor de volksgezondheid in veel gemeenschappen in de Verenigde Staten. Geweld onder tieners omvat handelingen van pesten, doodslag, verkrachting, rover, zelfmoord en andere gewelddaden waar de tiener een slachtoffer, een dader of getuige van het geweld kan zijn. De Centers for Disease Control heeft betoogd dat het identificeren en het elimineren van een aantal risicofactoren geweld onder jongeren kan stoppen.

* Risicofactoren zijn onder meer:

Voorgeschiedenis van geweld
Drugs, alcohol, of het gebruik van tabak
Associatie met delinquente peers
Arme familie functioneren
Slechte cijfers op school
Armoede in de gemeenschap
* (Zie referentie 2).

Strategische acties ten behoeve van ouders, leerkrachten en andere leden van de gemeenschap die risicofactoren aan te pakken kan een lange weg bij het voorkomen van tiener geweld gaan.

instructies

1 Maak tieners het gevoel dat ze de controle over hun eigen leven en lot. Tieners die geloven dat hun succes of falen hangt af van hun gedrag hebben minder kans om betrokken te raken in het geweld en ander asociaal gedrag.

2 Zorg voor kinderen en jongeren met een opleiding in een vaardigheid, zoals het spelen van een instrument of een sport. Wanneer tieners beschikken over vaardigheden of een bijzonder talent onderhouden ze een hoger niveau van eigenwaarde en zelfbeeld. Een positieve gevoel van eigenwaarde vermindert het aantal gevallen van geweld tieners kunnen tegenkomen en beïnvloedt hen om de juiste beslissingen te nemen.

3 Creëer een sfeer die altijd is voorzien van een volwassene die voedt en ondersteunt de tiener. Tieners die kan afhangen van de aanwezigheid van een volwassene die wil luisteren en hen te helpen bij het navigeren uitdagende vraagstukken vaak voorkomen gewelddadige situaties.

4 Help tieners ontwikkelen van een consistent optimistische houding. Een wereldbeeld dat is gebaseerd op de hoop helpt tieners in moeilijke tijden die hen kwetsbaar voor geweld te maken.

5 Moedig altruïsme bij kinderen en jongeren als een manier om ze te laten voelen zich verbonden met personen die niets met hen. Tieners die een onzelfzuchtige aandacht voor het welzijn van anderen 'vinden het vaak moeilijk om zich emotioneel te distantiëren van de pijn van hun collega's en volwassenen.

Hints

  • Vermindering van de toegang teens 'aan drugs en alcohol en wapens zoals geweren en messen. Zorg ervoor dat kinderen en jongeren gevoelig voor risicofactoren krijgen professionele hulp door middel van begeleiding en gezondheidsdiensten. Als het mogelijk is, verplaatsen tieners van hoge criminaliteit gebieden en hun contact met andere tieners vertonen veel van de risicofactoren voor tiener geweld te verminderen.