Hoe kunt u voorbij de Ogre Poort in "RuneScape"

Bij werkzaamheden aan de Zogre Flesh Eaters quest in "RuneScape", kunt u een grote, gesloten poort tegenkomen binnen een-boeman gevulde graf. Terwijl je zou kunnen denken dat de sleutel of ontgrendelingsmechanisme is gelegen in het graf, je eigenlijk moet weer naar buiten te gaan om de sleutel te krijgen. Als u de poort hebt gevonden, je de meeste van de manier waarop je door middel van deze zoektocht. Alles wat buiten overblijft is een korte trip naar de sleutel te verzamelen.

instructies

1 Keer terug naar Karamja. U kunt een boot gebruik maken van of teleporteer jezelf daar. U zult terugkeren naar het graf kort, dus deze tijd gebruiken om voorraad op benodigdheden zoals apparatuur en drankjes. Als u bezig bent met de Jungle Potion quest die je opgepikt in het graf eerder, dit is de perfecte tijd om de materialen die u nodig heeft te verzamelen. Brutal Arrows zal bijzonder nuttig zijn later op, zodat ambachtelijke zoveel als je kunt.

2 Praat met Grish. Na het werken door enkele dialoog, zal Grish je een Ogre Gate Key geven. Hij zal u ook van instructies over hoe je een Ogre Composite Bow, die dingen makkelijker zal maken voor u wanneer u terugkeert naar het graf te maken.

3 Ga terug naar het graf en gebruik de Ogre Gate Key door de poort te komen. Na dit punt zal je Slash Bash, een zeer krachtige ogre bestrijden. Zodra je hem hebt verslagen, terug te keren naar Grish met een Ogre Artifact.