Vragen over Maltese Dogs

Vragen over Maltese Dogs


De Maltese hond is een stuk speelgoed ras dat is zowel geschikt als huisdier en een show ring ras. Dit type hond is niet voor iedereen, dus het is het beste om je huiswerk over de kenmerken van de Maltese te doen alvorens een huis.

Temperament

De Maltese is zeer levendig en onderhoudt een speelse persoonlijkheid ver in zijn volwassen jaren. Tegelijkertijd, rangschikt hij hoog wat betreft zachtheid voor speelgoed rassen. De hond is aanhankelijk en vereist een veel liefde en aandacht van zijn eigenaar. Ze hebben geen goed doen alleen gelaten voor langere tijd, en zal de symptomen van scheidingsangst, dat onder meer blaffen, kauwen of vernietigen van objecten in het huis weer te geven.

Grootte

De volwassen Maltese hond varieert in grootte van 5 tot 12 pond; de normen van de American Kennel Club liggen op minder dan 7 pond voor een show ras. De levensduur van deze kleine hond is 12 tot 14 jaar of langer.

Maltese liefde kinderen, maar omdat de hond is zeer klein in omvang zijn ze niet aan te raden in een huis met jonge kinderen die per ongeluk te ruw zou kunnen zijn.

Health Concerns

De Maltese ras is bekend dat zeer weinig gezondheidsproblemen hebben. Routinecontroles worden aanbevolen.

Grooming

De Maltese heeft een enkele laag met weinig of geen verlies. Het wordt beschouwd als "hypoallergeen" en zeer geschikt voor mensen die normaal allergisch voor honden. Houden van de Maltese hond verzorgd met een "puppy cut" zal slechts een lichte borstelen om de twee dagen en een bad om de één tot twee weken nodig. De scheur vlekken die gebruikelijk zijn in dit ras kan worden gereinigd met een zachte doek in elk bad, of met een traan vlek schoner verkregen bij uw dierenarts kantoor of huisdier levering winkel.

Opleiding

Deze zeer intelligente hond kan gemakkelijk worden opgeleid om trucs uit te voeren en te gehoorzamen commando's. Echter, is dit ras bekend moeilijk om zindelijk te worden. Diligent en het begin van de opleiding is noodzakelijk. Voortdurend toezicht met een leiband wordt aanbevolen. Plaats uw puppy in een krat wanneer u hem niet je onverdeelde aandacht kan geven. Kwistig hem met lof en geef hem speciale traktaties elke keer dat hij zich met succes buitenshuis verlicht.

inkoop

Hoewel er veel onweerstaanbaar Maltese pups te koop bij dierenwinkels, dit is niet de beste bron voor de aanschaf van een pup. Zoek een gerenommeerde fokker, bij voorkeur een die zowel de puppy's moeder en vader ter plaatse. Observeer hun temperament. Meer informatie over de behandeling van de pups van de kweker. Een goed gefokte pup zal jaren plezier brengen aan uw familie en huis.