Cool Korte kapsels voor mannen

Cool Korte kapsels voor mannen


De manier waarop je knippen en uw haar te stylen zegt veel over jou. Zo kan een korte, taps toelopende traditioneel kapsel te brengen dat je een zakenman. De korte kapsel van uw keuze moet uw beste gezicht attributen te benadrukken. Cool korte kapsels kunt u een trendy en verfijnde uitstraling.

Kort Gewassen en Buzz Cuts

De korte gewas is een eenvoudige kapsel, snijd zelfs op de zijkanten en de bovenkant. Het staat voor bepaalde wijzigingen, zoals het bijhouden van de kroon iets langer dan de achter- en zijkanten. Buzz bezuinigingen zijn een populaire korte kapsel keuze voor veel jonge mannen. Een van de redenen voor zijn populariteit is de eenvoud. Drukte deelstukken kunnen worden gesneden om verschillende lengtes, afhankelijk van de individuele voorkeur. Bijvoorbeeld, het worstelen ster John Cena draagt ​​meer van een militaire stijl buzz cut, terwijl acteur Channing Tatum's buzz cut is iets langer, maar gelijkmatig te snijden. Deze look zal verminderen of elimineren uw bad hair days.

Sharp barbered Styles

Sharp barbered stijlen zorgen voor een ander kapsel optie voor mensen die liever een stijlvolle look. Deze look creëert een zachtere textuur aan je haar, waardoor het makkelijker om stijl maakt. Bovendien, messcherpe stijlen helpen verzachten sterke gelaatstrekken. Deze stijlen kunnen worden gedragen met lange lagen op de top, slicked rug of met een pony. U kunt wax, mousse of andere Texturizers gebruiken om de bovenkant van uw haar te stylen. Deze stijl kunt u ook de kleur plakken toe te voegen voor een vollere uitstraling. Dit kan van bijzonder belang voor mensen met dunner haar.

Tapered Kapsels

De korte, taps toelopende kapsel is een van de meest traditionele manieren waarop een man kan zijn haar te dragen. Het biedt ook de flexibiliteit omdat het geschikt voor elke gelegenheid. Een korte, taps toelopende snit is de voorkeur van de meeste ondernemers, omdat het hen een conservatieve uitstraling geeft. Daarnaast kunt u in staat zijn om een ​​aantal variaties te maken, afhankelijk van de lengte van je haar op de top. Deze stijl wordt meestal ingekort aan de zijkanten en achterkant, met 1- of 2-inch lagen op de kruin van het hoofd. U kunt de top met uw keuze van de mousse, haar pommade of haarlak stylen.