Smoking Prevention Games

Smoking Prevention Games


Roken is een zeer verslavend, uiterst gevaarlijke en anti-sociale gewoonte. Het is de belangrijkste oorzaak van vermijdbare sterfgevallen in Amerika, volgens de Kid's Health, en 90 procent van de volwassen rokers begonnen toen ze kinderen waren. Behoorlijk opleiden van studenten over de risico's en de bijbehorende ziekten van roken kan hen helpen om verstandige, geïnformeerde beslissingen te nemen en te zeggen "nee" tegen het roken. Games zijn een interessante manier voor kinderen om te leren over het roken gevaren, zowel op school als thuis.

Smoking Prevention Bingo

Smoking Prevention Games

Roken Preventie Bingo helpt discussie tussen studenten te bevorderen.

The Smoking Prevention Bingo spel is een leuke manier om echt jongeren die betrokken zijn bij het leren over de gevaren van roken te krijgen. Het spel richt zich op vijf thema's; waarom kinderen rook, de gevolgen van roken, feiten over tabak, manieren om te zeggen "nee" tegen het roken en roken preventie-activiteiten, met behulp van de bongo formaat. Er zijn vijf sets van visitekaartjes die bij het spel, het verstrekken van feiten en ideeën om de discussie te vergemakkelijken en de leerlingen aanmoedigen om hun gedrag en houding ten opzichte van roken te evalueren. Het volledige spel, met inbegrip van instructies, is beschikbaar om te kopen van de eNasco online school aanbod catalogus, voor $ 39,95, vanaf de datum van publicatie.

kruiswoordraadsels

Smoking Prevention Games

Jongeren vaak buigen voor groepsdruk.

No Butts! is een rokende besef site die onderwerpen zoals tabak feiten, sigaret ingrediënten, kanker en andere geassocieerde ziekten en het omgaan met peer pressure dekt. Het bevat ook een vorm van kanker kruiswoordraadsel voor studenten om te voltooien na het lezen van de feiten. Als u geen gemakkelijke toegang tot internet voor studenten, dan kunt u uw eigen kruiswoordpuzzels maken op de verschillende aspecten van het roken. Hand studenten onderzoeksmateriaal en factsheets, of instrueren hen om deze gebieden voor huiswerk onderzoek voordat het voltooien van de kruiswoordraadsels.

Rex Ronan

Smoking Prevention Games

Het bekijken van grafische beelden van de organen van een roker kan helpen om jongeren af ​​te roken.

Rex Ronan is een video spel gemaakt door Click Health, beschikbaar op de Super Nintendo en Windows-platforms. Het karakter, Rex Ronan, is een chirurg die krimpt, totdat hij het lichaam van zijn patiënten kan invoeren. Eenmaal binnen, kunnen de studenten de kleine chirurg bewegen door negen gebieden van het lichaam, waar hij maakt gebruik van een laser scalpel naar teer, slijm, voorstadia van cellen en andere nare dingen veroorzaakt door roken te verwijderen. Studenten Rex vragen over de effecten van tabak op het lichaam, evenals het bekijken van grafische beelden, zoals verstopte slagaderen en teeraanslag in de longen stellen.

Shane en Sally

Smoking Prevention Games

Interactieve, geanimeerde games kunnen zeer aangenaam voor studenten van alle leeftijden.

De Shane en Sally Smoke Free Game is geschikt voor kinderen van 10 tot 12 jaar, hen aanmoedigen om te antwoorden op vragen over de effecten van roken en de tabaksindustrie te verkrijgen. Verkrijgbaar in twee formaten, de Smoke Free Game is een printbare papieren versie, terwijl Clear the Air is een online versie, geschikt voor 1-2 spelers. Op Smoke Free Kids, kunnen leerkrachten downloaden en het spel, vragen en monsters van het voltooide spel af te drukken. Als alternatief kunnen de studenten samen te werken in paren en werken hun weg door de geanimeerde, interactieve online game.