Valentine Gift Ideeën voor een nieuwe relatie

Valentine Gift Ideeën voor een nieuwe relatie


Weten hoe u het water van de Dag van een eerste Valentijnsdag navigeren in een nieuwe relatie uiterst moeilijk kan zijn. De meeste nieuwe koppels zijn zich niet bewust van wat de verwachtingen van de ander zijn, dus als de dag niet wordt besproken, is het best subtiel te zijn in plaats van over de top. Een intens romantisch of dure geschenk kan een verkeerd signaal en schrikken van de partner uit de buurt van de relatie. Hou het eenvoudig en casual met een vleugje flirterige romantiek is de beste manier om te gaan.

Films

Iedereen houdt van naar de film gaan en gelukkig is het een normale activiteit voor nieuwe koppels aan te gaan. Veel eerste data te betrekken gaan naar de bioscoop, dus het nemen van uw nieuwe Valentijn om een ​​romantische komedie te vangen op de grote dag beiden kunt u het te houden relatie op schema (niet springen vooruit te snel), terwijl op hetzelfde moment te laten uw partner weten dat u dacht aan haar en herinnerde zich de dag. Voor een extra tintje, koop je date movie snacks of breng een aantal zelfgemaakte zoete lekkernijen verborgen in je tas.

Avondeten

Als er een paar is dating voor een paar weken te gaan voor een casual tot lekker diner geschikt is. Casual restaurants die geen reserveringen nodig hebben is een goede keuze als je nog steeds het gevoel dat de relatie is in zijn kindje fasen. Als je met iemand hebt al drie tot vier weken, een iets mooier cafe of bistro die vereist gekamd haar en een reservering is een goede manier om te zeggen dat je hebt gezet gedacht in wat de dag vertegenwoordigt en dat je date is de moeite waard de lichte extra moeite.

bloemen

Bloemen zijn geschenk van de typische Valentine's voor een paar. Voor nieuwe paren, echter een groot schandalig boeket is iets meer dan de top. Geschikte bloem giften omvatten kleine boeketten van tuin bloemen (vermijd rode rozen als ze cliché) of een enkele bloem elegant, zoals een gekleurde roos, tulp, dagelijks, grote zonnebloem en andere speciale bloem in februari op uw bloemenwinkel. Een enkele bloem of een kleine terugloop boeket is een passend geschenk tijdens vrijwel elke activiteit inclusief diner in een restaurant om te geven.

Public Event

Reguliere dating activiteiten, zoals een concert, sportevenement, bowlen of een museumbezoek zijn alle passende evenementen voor Valentijnsdag. Bevestig met uw partner welke activiteiten hem interesseren voor het opzetten van de datum. Het plannen van een hemel duikles kan lastig zijn als je partner blijkt een hoogtevrees hebben. Spaar non-generic date ideeën tot na een relatie goed is ingeburgerd. Een klein boeket bloemen of een zakje van gastronomische snoepjes of chocolade is een goede manier om een ​​alledaagse stijl dateren iets meer romantisch voor Valentijnsdag te maken.

Wandeling in het park

Hoewel het een beetje gewone mag lijken, een wandeling in het park is de ideale activiteit voor een nieuw paar op Valentijnsdag. Een openbare gelegenheid helpt te bagatelliseren de romantische druk en de gratis toegang tot elimineert de mogelijke onhandigheid van het aanvaarden van dure geschenken, tickets of diner. Een kleine boeket van tuin bloemen geschikt is, net als een enkele heldere ballon en een hot dog of een zak popcorn van een verkoper in het park. Eenvoud, kwaliteit tijd samen doorgebracht en het ontbreken van proberen te hard om indruk te maken kan vaak het beste cadeau zijn en resulteren in een goed onthouden Valentijnsdag.