Suggesties voor Giften van het voedsel

Suggesties voor Giften van het voedsel


Gaven van voedsel zijn altijd welkom. Ze zijn perfect keuzes als de ontvangers niets nodig hebt en je weet niet wat ze willen. Je kan maken of kopen voedsel geschenken in elke prijsklasse, maar het eten moet veilig zijn en de gave moet geschikt zijn voor de ontvangers zijn. Op basis van de gezondheid, de voorkeuren en de locatie, kies dan een food gift voor vakantie of speciale gelegenheden die past bij de ontvangers.

Homemade Food Gifts

Wanneer je tijd en moeite besteden bereiden van zelfgemaakte gerechten, het geschenk is bijzonder. Als de ontvanger van het geschenk is lokaal, zal de verpakking niet aan de orde zijn. Zelfgebakken koekjes of snoep werken goed voor een vakantie. Chocolade behandelde kersen en aardbeien zijn makkelijk te maken en aantrekkelijk uitzien. Individuen of families zullen kleine plaatjes van kazen te verwelkomen met een selectie van crackers of een plaat van vleeswaren met gastronomische brood of rollen. Mensen waarderen altijd zelfgemaakt gebak, koekjes, brood of taarten. Vul geschenkmanden met een selectie van thee of kruiden. U kunt ook geven zelfgemaakte likeuren, een selectie van gearomatiseerde azijnen of zelfgemaakte gelei. De universiteit van Minnesota suggereert dat je label zelfgemaakte geschenken met de datum en een lijst van de ingrediënten voor mensen met voedselallergieën.

Commercial Eten Gift Baskets

Postorderbedrijven food gift bedrijven aantrekkelijk te verpakken hun producten voor de scheepvaart door het land. Voorbeelden kunnen geschenkdozen kazen en in de zomer worst of fruit. U kunt ook selecties van snoep, wijn, koffie of gebakken items te kopen. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) vereist eten, in de Verenigde Staten geïmporteerde, een voorafgaande kennisgeving bevestiging nummer op de douaneaangifte bij het pakket te laten zien. Solliciteer voor deze bij voorbaat van de FDA. U kunt vele soorten bereid voedsel geschenkmanden te kopen in de plaatselijke supermarkten, warenhuizen of op het internet.

Giften van het voedsel voor het leger

Militair personeel altijd waarderen eten gaven. De USDA News Release stelt dat voedsel niet houdbaar moet zijn en in staat zijn om tegen een stootje. Het suggereert mail-order manden, regionale producten of zelfgemaakt gebak. Gedroogde items, zoals vlees, drank mixen of gedroogde vruchten, geen speciale behandeling nodig hebben. Zij zullen verse onder zware omstandigheden verblijven in een deel van de wereld. Harde snoep en andere snoepjes met hoog suikergehalte zijn ook geschikt, zoals suiker is een conserveermiddel. Stuur nooit etenswaren in breekbare containers en nooit stuur bereide voedingsmiddelen die kunnen bederven.

Giften van het voedsel voor diabetici

Omdat zij hun suiker inname moet beheersen, sommige voedingsmiddelen niet geschikt voor diabetici. Zij zullen waarderen mail-order manden met specerijen, gearomatiseerde azijn of suikervrij snoep en koekjes. Diabetici kunnen ook vruchten, de zomer worst en kaas te eten. Door hun medische toestand, moet ingrediënt labels worden meegeleverd met alle levensmiddelen. U kunt geschenkmanden speciaal gemaakt voor diabetici te schaffen. Als u uw eigen eten giften te maken, indien mogelijk suiker te vermijden. Zelfgemaakte koekjes en snoep, gemaakt met suiker, zijn niet geschikt cadeaus voor diabetici. Echter, volgens de Universiteit van Minnesota Extension, zelfgemaakte gelei en jam, gemaakt met kunstmatige zoetstoffen, zijn veilig als je de speciale instructies op de pectine pakket te volgen.