Luxe 40 Giften van de Verjaardag

Luxe 40 Giften van de Verjaardag


Luxe 40e verjaardag cadeaus te behandelen dat speciaal iemand een ervaring van een mensenleven. Cadeau-ideeën variëren van een prachtige boutique ontsnapping naar adrenaline geladen activiteiten. Wat u ook kiest, u bent zeker een luxe 40e verjaardag geschenk dat lang zal worden herinnerd te vinden. (Zie Resources.)

Light Aircraft Flight

Lichte vluchten vliegtuigen zijn ontworpen voor de verjaardag persoon die wil wat plezier te hebben. De meeste ervaringen beginnen met een briefing over vliegen technieken en veiligheid voordat klimmen aan boord van een training vliegtuig met een volledig gekwalificeerde instructeur. Naar keuze van de piloot, kan uw verjaardag persoon de vlucht controles te nemen en ervaar de sensatie van het vliegen een vliegtuig. Voor degenen die willen ze vleugels, een licht vliegtuig vlucht is een must. (Zie referentie 1)

Cooking Master Class

Een koken masterclass is perfect voor de foodie in uw leven. De meeste klassen zijn karakteristieke gerechten ontworpen om een ​​bepaalde kooktechniek te markeren. Na controle van de recepten met een opgeleide chef-kok, wordt het menu bereid en gedemonstreerd koers-by-cursus. Elk gerecht wordt geserveerd, want het is voltooid, vaak vergezeld van gepaarde wijn of bier. Je verjaardag persoon zal lopen met nieuwe vaardigheden en opscheppen voor een multicourse gastronomische maaltijd te hebben gekookt.

Ferrari Driving Experience

Ervaar de fenomenale acceleratie, remmen en het hanteren van een Ferrari. De meeste locaties beginnen met een briefing, gevolgd door demo rondjes in een hot hatch te racen lijnen en circuit rijden technieken te leren. Werk af met een rit in een Ferrari rond een uitdagende baan. Zodra uw verjaardag persoon een Ferrari heeft gereden, zal geen andere auto in de buurt komen.

Boutique Escape

Behandel uw verjaardag persoon om een ​​one-night te ontsnappen in een luxe boutique hotel. Van chique stedelijke boetieks tot prachtige kust retraites, boutique hotels combineren een stijlvolle omgeving met een superieure klantenservice. Veel van deze eigenschappen hebben prijzen gewonnen, en elk van hen een onvergetelijke ervaring.

Overnight Ghost Hunt

Overnachten in een spookhuis locatie, zoals een gevangenis, huis, hotel of graf. De meeste ghost-jacht gebeurtenissen beginnen met een gezondheid en veiligheid praten, gevolgd door een geschiedenis en medium tour. Andere activiteiten kunnen onder meer visuele en auditieve bewaking, tafel kantelen, glas bewegen, waken of seances. Het einde van de nacht met een kans om de bevindingen te bespreken. Zij die dapper genoeg zijn om deze evenementen bij te wonen mag niet teleurgesteld worden.