Over Bridal Bingo

Over Bridal Bingo


Bridal douches zijn traditionele feesten voor de aanstaande bruiloft van onze vrienden en familie. Een traditionele spel dat de gasten te spelen is bruids-bingo. Hoewel dit spel heeft lichte variaties van douche om te douchen, het spel uitgangspunt blijft leuk en makkelijk te begrijpen. Voorbereiding en organisatie is gemakkelijk voor hostesses als het spel past ongeacht de tijd beschikbaar is tijdens de douche.

Functie

Bruids bingo, een spel gespeeld op vele bruids douches, is populair bij de gasten. Het wordt gespeeld op dezelfde manier als de traditionele bingo met uitzondering van de bingo kaarten zijn gevuld met bruiloft voorwaarden. De gastheer fungeert als bingo beller, tekenen termen uit een hoed. Gasten markeren de voorwaarden van hun bingo kaarten, en de eerste persoon met vijf verticaal, horizontaal of diagonaal noemt "bingo." Het midden plein van elke kaart is gemarkeerd met een vrije ruimte en kan worden opgenomen in een winnende lijn. Net als bij gewone bingo, kan verschillende varianten van het spel gespeeld worden. Het is belangrijk dat het gastland de regels voordat het spel begint en vragen over de regels van het spel te beantwoorden.

types

Gift bingo is een populaire vorm van bruids bingo. Spelers overeenkomen met giften door de bruid geopend om items op hun kaart. Dit is een geweldige activiteit gasten vermaakt, terwijl de bruid opent een eindeloos aanbod van geschenken aan te houden. Dit type van bruids bingo kan worden ingesteld een paar verschillende manieren. Een optie is om blanco kaarten verdelen onder de gasten en hebben ze gaven ze denken dat de bruid zal ontvangen schrijven. Een andere is om bingo kaarten op basis van de bruids register, variëren van de items van de bruid en bruidegom zijn geregistreerd voor op de kaarten. Tot slot, de aankoop pre-en-klare bingo kaarten met items voorgedrukt op de kaarten. Als de bruid gaven opent, de spelers markeren items uit hun kaarten als ze een match. Andere soorten van bruids douche bingo spellen bevatten bingo kaarten met looptijden van de bruid, bruidegom of trouwdag beschrijven. Deze kunnen worden afgedrukt vanaf online websites of gekocht van websites of speciaalzaken. Maken het spel echt uniek en pas bruids bingo om uw bruid of bruiloft te passen. Gebruik termen die specifiek verwijzen naar haar bruiloft, bruidegom of huwelijksreis.

overwegingen

Overweeg gasten delen bingokaarten. Dit bespaart een paar dollars als u het hosten van een grote douche. Het geeft ook de gasten een kans om beter kennis te maken. Plan om prijzen toe te kennen voor de winnaar van elk spel. Vergeet niet dat als de gasten kaarten te delen wat je nodig hebt om prijzen toe te kennen aan elke gast. De prijzen zijn kleine tekenen van waardering voor zijn komst naar de douche, zoals een kaars, dagboek of fotoalbum. Probeer te denken aan creatieve prijzen, die de bruid of bruiloften. Kondigen prijzen zullen worden uitgereikt voor het begin. Dan, de gasten zijn meer geneigd om het spel te spelen.

Plan een verscheidenheid aan activiteiten die iedereen zal genieten. Bridal bingo mag niet de enige entertainment voor de middag zijn. Een paar andere ideeën omvatten het passeren rond een advies boek, trivia spelletjes over wie de bruid best of hoe goed de bruid weet dat de bruidegom en het delen van gedichten over liefde en huwelijk kent.

Tijdsspanne

Bridal bingo past perfect in elke douche; het kan zo lang of kort als u nodig hebt. Het is gemakkelijk om een ​​spel of meerdere te spelen, afhankelijk van de stemming van de menigte. Gasten kunnen beginnen, en zoals anderen al aankomen dat ze kunnen direct springen. Vergeet niet als je van plan bent om prijzen te geven, alleen spelen zoveel spellen als je prijzen voor hebben. Organiseren en flauwvallen materialen kan tijdrovend zijn. Bespaar tijd door het instellen van een speelkaart op elke plaats instelling voor de gasten voordat ze aankomen.

expert Insight

Bereid bruids bingo materiaal op voorhand. Deze activiteit kan vooraf, niet de ochtend van de douche. Als er meerdere hostesses coördineren de douche, delegeren deze taak aan iemand die niet graag koken of het plakboek van het stel. Bruids bingo kaarten kunnen gemakkelijk worden gemaakt om te helpen besparen een paar dollar. Gebruik karton en het ontwerpen van een sjabloon op uw computer. Pick illustraties te importeren in het ontwerp of suggereren gasten foto's maken van hun kaarten. Hebben gasten schrijf de bruid een bericht op de rug van hun bingokaart, of trek een gekke foto. Dit kunnen mooie herinneringen uit de douche.