Knife Throwing Technieken

Knife Throwing Technieken


Mes gooien is een exacte kunst, waarbij een uitstekende lichaamscontrole en uren van de praktijk te beheersen. Tv-shows en films die messenwerpers verbeelden met griezelige nauwkeurigheid van alle afstanden, hoeken en bewegingen niet de realiteit van het mes gooien verbeelden. Het vereist precisie en zich te houden aan vooraf ingestelde afstanden en technieken. Echter, met de juiste houdt, afstanden en het gooien van technieken, u zult indruk toeschouwers met je circus-kwaliteit mes gooit in een mum van tijd.

Houd het mes

Een goede greep zal zorgen voor het mes gaat waar je wilt zonder schade aan uw hand. De twee standaard houdt zijn de hamer grip en de pinch grip.

Om de hamer grip te gebruiken, houdt het mes zoals u zou een hamer, met de randen van het mes vastgehouden tussen duim en wijsvinger. Uiteraard moet dit hold alleen worden geoefend met unsharpened messen, of op afstanden waar u het mes zou houden met de handgreep. Plaats uw duim op de rug van het blad of handvat. Dit zal zorgen voor een grotere nauwkeurigheid. Houd je pols helemaal stijf bij het werpen ongecontroleerde rotaties te vermijden. De hamer grip is een goede grip voor zwaardere, langzamere messen.

De pinch grip wordt gebruikt om lichtere messen gooien met kracht in snel tempo op. Pak de platte kant van het mes of te behandelen tussen duim en wijsvinger (of je greep het mes of te behandelen met zijn afhankelijk van de afstand tot uw doelgroep). Op deze manier moet het mes recht uit te breiden van uw arm. Met zwaardere messen en langer gooit, gebruik je middelvinger grip ook.

Houd het mes met een ontspannen grip met ofwel grip. Te strak of te verliezen zal een onnauwkeurig gooien veroorzaken.

Afstand

Bij het gebruik van een van de standaard handgrepen, zoals een snuifje of hamer grip, de afstanden van waaruit u in staat zullen zijn om een ​​mes te steken is afhankelijk van hoeveel omwentelingen het mes zal vóór het bereiken van het doel. De meeste messenwerpers afstand van een reeks set afstanden die overeenkomen met rotaties van het mes tijdens de vlucht.

Bij het begin om te leren om messen te gooien, trainen met dezelfde bewegingen in je arm en lichaam en altijd met dezelfde kracht. Begin door te proberen om een ​​mes te steken in een muur ongeveer 12 voet weg. Op deze afstand, zal een mes over een volledige omwenteling te schakelen voordat steken. De volgende reeks afstand is ongeveer 4 voet achter de eerste, en de volgende ingestelde afstand 4 voet achter die. Dit zijn set afstanden waar je precies weet hoeveel keer het mes zal draaien voordat hij het doel. Bij 16 voet zal het mes draaien anderhalf keer, en bij 20 voeten mes twee keer draaien. Vervolgens moet de mes vast bij het handvat op een afstand van 12 voet en 20, en door het mes aan 16 (en 24) voeten. Omdat je altijd met dezelfde bewegingen en kracht, zal het mes draaien met dezelfde snelheid, ongeacht de afstand waarop je gooit.

Gooien

De moties je door bij het werpen van het mes moet om precies te zijn. Gooi het mes op dezelfde manier elke keer, ongeacht de afstand.

Sta met je rechtervoet terug, linkervoet 2 voeten vooruit (achteruit als linkshandig), met de tenen van je rechtervoet op de afstand merk. De hakken van beide voeten moet op een lijn met uw doelgroep. Beide knieën moeten worden gebogen, met de meerderheid van uw gewicht op je achterste voet.

Uw werparm zou een ronde, gladde swing terug te maken en naar voren komen rechtdoor in de richting van het doel. Terwijl het gooien, verplaats je je gewicht naar je voorste voet en volg de beweging van de worp met de borst.