How to Get Specialisatie klassen in "Mass Effect"

"Mass Effect 2" is een science-fiction game waarin je de rol van een mannelijke of vrouwelijke Commander Shepard te nemen. Afhankelijk van hoe u de voorkeur aan het spel te spelen - het gebruik van biotische krachten, wapens of hacken robots - je kunt een ander soort specialisatie klasse om de gewenste vaardigheden te stimuleren te kiezen. U kunt uw specialisatie klas te halen in het begin van het spel en je kan het niet veranderen als je eenmaal hebt geselecteerd.

instructies

1 Start een nieuw spel van 'Mass Effect 2. "

2 Speel door het eerste level als normaal. Het maakt niet uit wat u van plan te halen, blijft de eerste missie hetzelfde.

3 Kies een naam en gezicht voor uw versie van Commander Shepard. U kunt vele gezichtsuitdrukkingen aspecten, zoals het voorhoofd, ogen, neus, wangen, kaak, mond en kin te passen.

4 Kies uw specialisatie. Pick "Adept" voor biotische specialisatie, "Soldier" voor de bestrijding van specialisatie, "Ingenieur" voor tech specialisatie, "Vanguard" voor biotische en bestrijding van specialisatie, "Sentinel" voor tech en biotische specialisatie of "Infiltrant" voor de tech en de bestrijding van specialisatie.