Bubble Tea Nutrition

Bubble Tea Nutrition


Bubble tea, ook wel boba thee of parel melk thee, is een drank die is ontstaan ​​in Taiwan en is hard op weg een wereldwijde drank fenomeen. Het is een bijzonder populaire drank met tieners.

overwegingen

De belletjes in bubble tea eigenlijk vandaan het schudden die betrokken zijn bij het mengen van de ingrediënten. Omdat schudden noodzakelijk is, is bubble tea meestal geserveerd in een overdekte cup, en gedronken door een rietje groot genoeg te zuigen de tapioca.

Kenmerken

De ingrediënten in bubble tea onder tapioca parels, gebrouwen zwarte of groene thee, melk, suiker, smaakstoffen en ijs. Zodra deze ingrediënten worden gecombineerd, wordt het mengsel geschud totdat belletjes in de drankenindustrie.

De feiten

De voedingswaarde van bubble tea is twijfelachtig. Terwijl de thee zelf is laag in calorieën, andere ingrediënten zoals suiker, melk, tapioca en fruitige stroop niet. Een meer gezondheidsbewuste versie kan worden bereid met magere melk, honing en gepureerd fruit.

types

De smaken die naar bubble tea kunnen worden toegevoegd zijn eindeloos. Ze variëren van fruit smaken zoals aardbei en watermeloen om meer ongebruikelijke smaken zoals rode bonen en taro wortel.

waarschuwingen

De verborgen calorieën in bubble tea behoorlijk oplopen. Ook al thee minder cafeïne dan koffie bevat, veroorzaakt rusteloosheid, geïrriteerdheid en slaapstoornissen bij sommige mensen.