Hoe te breken in een Wilson A2000 Fastpitch Glove

Hoe te breken in een Wilson A2000 Fastpitch Glove


Een Wilson A2000 fastpitchsoftball handschoen is speciaal ontworpen voor de snelle actie in het infield en outfield van een softbal park. Wanneer u eerst de handschoen te kopen, het is stijf, wat uw hand pijn doet, als het leer moet worden gebroken. Om het te breken, moet u moisturizer toe te passen en te gebruiken, want als je dat niet doet, zal de handschoen nooit los .

instructies

1 Gebruik de handschoen om vangst te spelen om de handschoen aan uw speelstijl past. Het spelen van een uur of meer goed is.

2 Wrijf moisturizer over de hele handschoen. Dit tenderizes het leer door het weken in de chemische bindingen en hen los te maken, in het bijzonder in moeilijk bereikbare gebieden, zoals het gebied onder de gordel tussen je duim en wijsvinger. Laat het in te stellen voor een uur, daarna droog het af met een schone handdoek.

3 Speel vangst met behulp van de handschoen. De moisturizer kan de leer om de contouren in de vorm van uw hand meer en verzacht het voor gebruik.

Hints

  • Hoe meer je het gebruikt, hoe meer het leer verzachten.
  • Alleen maar één laag van leer waterontharder. Het toevoegen van meer de chemische bindingen, die zal leiden tot de handschoen uiteenvallen verzwakken.