Hoe te om Uw Plaatsen sneller te maken

Hoe te om Uw Plaatsen sneller te maken


In honkbal, om de snelheid van een pitch te verhogen, moet u eerst in staat zijn om de juiste pitching mechanica uit te voeren. Het kennen van de monteurs alleen zal de pitching snelheid niet verhogen. Twee manieren om de snelheid te verhogen zijn om je arm snelheid te verhogen en versterken van uw lichaam kern. Vasthouden aan een regelmatige routine met specifieke oefeningen en spierversterkende oefeningen kan mogelijk nog een paar mijl per uur toe te voegen aan uw plaats.

instructies

Gewogen Ballen Drill

1 Opzetten van een om de andere dag routine van het gooien van gewogen honkballen. Een regelmatige honkbal weegt tussen de 5 en 5,25 ounces. Voor pitchers die tussen de 10 en 12 jaar oud zijn, gebruik dan een rode, 7,5-ounce bal. De groene, gewogen bal weegt 9 ounces en moet worden gebruikt door de werpers die 13 tot 14 jaar oud. Als u 15 tot 16 jaar oud, maken gebruik van een blauwe, 10-ounce bal. Gebruik een geel, 11-ounce bal als je 17 jaar oud. Iedereen van 18 jaar en ouder moeten gebruik maken van een zwarte, 12-ounce bal.

2 Stand 40 tot 50 meters afstand van uw doelgroep. Begin met het gooien van 15 gewogen ballen. Gooi de eerste bal op een easy-to-medium tempo. Gooi de tweede bal bij een hard, snel tempo. Houd uw rug been terug tijdens de worp. Gooi 13 keer, afwisselend het tempo.

3 Gooi een totaal van 10 gewone ballen, afwisselend het tempo tussen een easy-to-medium tempo en een hard, snel tempo. Blijf uw achterste been achter te houden.

4 Herhaal stap 3 gebruikt gewogen ballen.

5 Beëindig de boor door het gooien van 10 reguliere ballen. Blijf de snelheid wisselen, maar in plaats van het verlaten van uw achterste been terug, breng het rond.

Body Core Versterking

6 Staan tegenover een muur en op een armlengte afstand. Houd het geneesmiddel bal met beide handen. Begin met je armen recht voor je lichaam. Draai je heupen 90 graden naar rechts, en zoals u terug naar uw uitgangspositie, gooi de bal zo hard als je kunt tegen de muur. Vang de bal als het rebounds uit de muur. Vervolgens draai naar links, de bal te gooien en vangen. Herhaal dit 10 keer, neem een ​​korte pauze en doe een tweede set.

7 Staan tegenover een muur en op een armlengte afstand. Houd het geneesmiddel bal met beide handen, en strek je armen boven je hoofd. Houd je voeten op schouderbreedte uit elkaar en plat. Gooi de bal zo hard als je kunt tegen de muur en vang het zoals het rebounds. Herhaal dit 10 keer, neem een ​​pauze en doe een ander 10. Een variatie op dit zou zijn om de bal te werpen om een ​​partner of gooi de bal in een knielende positie.

8 Geconfronteerd met een muur en houd de medicijn bal in beide handen dicht bij je borst. Vanuit deze uitgangspositie, gooi de bal tegen de muur duwen je armen recht naar de voorkant van je lichaam. Met de armen nog steeds uitgebreid, de bal vangen als het rebounds. Breng de bal terug naar je borst. Herhaal dit 10 keer, neem een ​​korte pauze en doe een andere set.