Hoe maak je een gebakje van de Deense Fold

Hoe maak je een gebakje van de Deense Fold


Deens gebak omvatten één van een verscheidenheid aan vullingen opgevouwen tot een deeg boterachtige gebak en gebakken tot het deeg goudbruin is. De vullingen bevatten vaak roomkaas, gekonfijt fruit, kaneel, amandelen of ijsvorming. Gebakjes beginnen met een vierkant van deeg, maar methodes verschillen van dat punt over hoe de vulling toe te voegen en vouw het plein. Kies uw vouwen methode voor de Deense gebak, afhankelijk van de gewenste vorm je zou willen.

instructies

Danish Pinwheels

1 Snijd vierkantjes van de Deense deeg van ongeveer 3 inch aan elke kant.

2 Een dun laagje remonce, die afgeroomd boter en suiker, over het oppervlak van het vierkant met een spatel.

3 Klop een ei in een kleine kom met ongeveer een theelepel water. Dompel een gebakje penseel in dit ei wassen en een dunne laag aanbrengen over de remonce op het deeg.

4 Snijd een spleet van elke hoek van de vierkante rechtstreeks naar het midden, het stoppen van ongeveer 1/2 inch van het middelpunt.

5 Draai het deeg, zodat een hoek van het plein punten rechtstreeks van je af.

6 Vouw de punt rechts van de sleuf naar het midden van het deeg. Wanneer het punt is precies in het midden van het plein, druk hem voorzichtig naar beneden om het te verzegelen.

7 Draai het deeg een kwartslag rechtsom en herhaal het proces met de volgende hoek. Herhaal dit opnieuw met de laatste twee bochten totdat u een Pinwheel vorm hebben gemaakt.

8 Plaats iets meer dan 1/2 theelepel. van het deeg vullen van uw keuze in het centrum van het bolletje.

Danish Enveloppen

9 Snijd vierkantjes van de Deense deeg en jas in remonce zoals aangegeven in de stappen 1 en 2 van deel 1.

10 Schep een afgeronde eetlepel deeg vulling in het midden van het plein.

11 Orient het plein, zodat een hoek wordt van u af gericht. Vouw deze hoek neer net voorbij het midden van het plein.

12 Vouw de onderste hoek dus het enigszins overlapt met de bovenhoek je gewoon neergeklapt. Druk op deze hoeken bij elkaar te verzegelen.

13 Bestrijk het oppervlak van het deeg met ei wassen.

Hints

  • Maak een envelop-style deeg in een zak door het vouwen van de zijkant hoeken in het midden van het deeg en dus de vulling volledig is ingesloten.