Hoe krijg je een 6 maanden oude baby te slapen Through the Night

Zoals de meeste ouders weten, het krijgen van een baby te slapen door de nacht kan een moeilijke, frustrerende uitdaging. Sommige baby's gemakkelijk vallen in een regelmatig slaappatroon, terwijl anderen lijken wakker vaak tijdens de nacht en zelfs dagen en nachten omgekeerd te krijgen. Zes maanden oud is een goed moment om te beginnen met de oprichting van een schema dat een goede nachtrust bevordert. U kunt zelfs beginnen met dit soort schema zo jong als 2 of 3 maanden oud.

instructies

Het krijgen baby te slapen Through the Night

1 Houd het kind actief gedurende een groot deel van de dag. Een 6-maanden oude baby zal moeten dutje overdag, maar probeer dutjes te beperken tot niet meer dan een uur en een half tot twee uur. In tijden wanneer de baby wakker is, gaan haar in het spel. Dit helpt niet alleen de mentale en fysieke ontwikkeling van de baby, maar het zal ook hem in staat om adequaat te moe voor het slapengaan zijn.

2 Begin de nachtelijke routine met een warm bad. Dit kan helpen om je kleintje te ontspannen.

3 Lees een boek samen. Dit komt ten goede van uw baby intellectueel en emotioneel omdat ze wordt blootgesteld aan taal als knuffelen tijd met jou.

4 Voed je baby wat warme melk. Of het nu door middel van het geven van borstvoeding of een fles, het drinken van warme melk kan helpen om uw baby te kalmeren en hem uit het ontwaken uit een lege maag tijdens de nacht.

5 knuffel en kus je baby en stil lag haar in haar wieg. Wilt u misschien een slaapliedje zingen of zet een CD van zachte muziek voor het verlaten van de kamer. Je zou ook kunnen draaien op een mobiel voor rustgevende muziek. Je zou ook willen laten je kleintje vast te houden aan een favoriete deken of knuffeldier. Zorg ervoor dat de "lovey" niet iets dat in potentie een gevaar voor verstikking of verstikking kunnen zijn.

6 Comfort uw baby als hij wakker wordt en huilt. Probeer te wachten een paar minuten voordat troosten. Soms heb je de baby misschien even huilen en ga terug om te slapen. Er zijn veel theorieƫn over de vraag of om hen te laten huilen en voor hoe lang. Vertrouw op je ouderlijk instinct; je je baby weet beter dan wie ook. Ze moet misschien worden gewijzigd of ingevoerd. Soms moet baby's vaker worden gevoed tijdens een groeispurt. U wilt niet naar een legitieme behoefte te negeren. Als u voeden of wijzigen van uw baby, doe dat bij weinig licht en zette haar terug naar bed meteen, zodat ze niet al te alert geworden en denken dat het tijd is om op te staan.

Hints

  • Wees geduldig. Het kan enige tijd duren voordat uw baby zich aanpast aan de routine. De details van routine niet zo belangrijk als consistentie. Wat u ook kiest voor uw bedtijd routine, vasthouden aan het zo dat je baby weet wat te verwachten en leert om deze activiteiten te associĆ«ren met de slaap.