Hoe maak je samen een Mascot Skit

Een mascotte moet een aantal sketches klaar voor elk spel hebben. Samen een langer skit om te gebruiken tijdens de rust, maar hebben ook een aantal zeer kort "bits" die u kunt gebruiken om te profiteren van time-outs en andere pauzes te nemen aan de actie.

instructies

Samen een Mascot Skit uw publiek Laughing

1 Plant een vrouwelijke assistent in het publiek met een zeer grote tote bag. Wees er zeker van dat ze op zijn plaats zit waar ze duidelijk te zien is. Indien mogelijk, een vervolg plek op je als je in de menigte.

2 "Stelen" haar tas en lopen mee naar een plek in het volle zicht, open het dan. Als uw medewerker is bereid om een ​​actieve rol te spelen, hebben ze je achtervolgen en blijven proberen om de tas terug te krijgen.

3 Beginnen met het verwijderen vreemde voorwerpen en ze te laten zien aan het publiek. Gebruik uw verbeelding: een rubberen eend, een tros bananen of wat dan ook grappig te vinden in een tas zou zijn. Zorg ervoor dat elk groot genoeg om duidelijk te zien.

4 Stop na het verwijderen van 5 of 6 items. Houd de zak open en staren in het. Kijk naar de vrouw in verbazing. Kijk in de zak opnieuw en huiver of klap je hand voor je mond als je gaat overgeven.

5 Sluit de zak en heel langzaam terug te sturen naar haar, houdt het met 2 vingers en ver weg van je lichaam, alsof alles wat je zag in dat er iets echt walgelijk.

6 Veeg je handen op een toeschouwer zitten in de buurt.

Hints

  • Samen een kaart bestand van uw skit ideeën en draai ze regelmatig, zodat ze niet muf voor uw publiek te krijgen.
  • Zorg ervoor dat al je acties zijn zo groot en breed als je ze kunt maken. Subtiele gebaren niet zichtbaar onder uw kostuum zijn.
  • Wees zeer voorzichtig doet fysieke stunts en oefenen ze het van tevoren op een zachte ondergrond. Het maakt niet uit hoe gemakkelijk het is voor u om een ​​radslag te doen, bijvoorbeeld, wordt het een heel ander prestatie als je het dragen van een oversized hoofd en een bont pak.
  • Als u alle gevallen van twijfel over de vraag of een sketch geschikt is voor uw publiek, duidelijk dat het een officieel van tevoren.
  • Waterpistolen zijn populair voor gebruik in mascotte sketches, maar er zeker geen water te krijgen op het speelveld.