Hoe om uw kind Ontwaken Habits Break

Hoe om uw kind Ontwaken Habits Break


Grillige wakker gewoonten zijn een veel voorkomend probleem voor ouders van jonge kinderen. Het is normaal voor mensen, waaronder kinderen, om wakker te worden in het midden van de nacht of heel vroeg in de ochtend, maar baby's en peuters kunnen soms niet meer in slaap te vallen door zelf. Kinderen krijgen ook in onregelmatige gewoonten, omdat ze te veel slapen tijdens de dag of angstig zijn. Het kappen van dutjes en het houden van de kinderen actief tijdens de dag helpt hen om te slapen door de nacht, terwijl uw kind bloot aan veel natuurlijk licht zorgt voor een natuurlijk slaapritme vast te stellen. Als een kind wakker te vroeg in de ochtend, probeer opknoping zware gordijnen of rolgordijnen om hem aan te moedigen om langer te slapen.

instructies

1 Instelling van een regelmatige routine. Kinderen die naar bed gaan op onregelmatige uren hebben meer kans te lijden aan een verstoorde slaap patroon, waardoor ze wakker 's nachts of te vroeg in de ochtend. Zet uw kind naar bed op hetzelfde tijdstip elke avond en laat haar op hetzelfde tijdstip iedere ochtend. Bezuinigen op dutjes overdag, vooral als ze te dicht bij het slapen gaan.

2 Introduceer een geruststellende bedtijdritueel. Het lezen van verhalen, zingen een slaapliedje, en stopte je kind met een favoriete knuffel helpt hem om te ontspannen en slapen door de nacht. Als het slapen gaan komt, vertel hem dat het tijd is om te gaan slapen.

3 Tackle verlatingsangst. Kinderen tot en met 3 of 4 jaar mogen nog steeds voelen zich onzeker als hun ouders niet in de kamer toen ze wakker worden. Introduceer een overgangsregeling voorwerp, zoals een deken of knuffel. Het hebben van dat object daar toen ze wakker zal hen troosten.

4 Wijzig uw voeding routine. Baby's en peuters die nog steeds borstvoeding kan wakker in de nacht of heel vroeg in de ochtend, omdat ze honger hebben. Terwijl de baby's jonger dan 6 maanden nog moeten verpleegster 's nachts, kunt u een oudere baby of peuter uit' s nachts verpleegkundige spenen met meer overdag feeds. Als de baby slaapt nog steeds in dezelfde ruimte als je, probeer dan verhuizen naar een andere kamer voor een paar nachten en laat je partner te kalmeren hem terug te slapen wanneer hij wakker wordt.

5 Goedkeuring van het 10-minuten-regel. Wacht 10 minuten voordat we tot een huilend kind te troosten, om haar de tijd om terug te vallen in slaap te geven. Als het kind blijft huilen, ga in haar kamer om haar gerust te stellen dat je er bent. Als je eenmaal hebt vastgesteld dat ze niet ziek is of in echte nood, ga terug naar bed. Haar niet af te halen of af te spelen met haar, omdat dit haar zal aanmoedigen om door te gaan op zoek naar aandacht als ze wakker wordt 's nachts, in plaats van terug te gaan om te slapen.