Hoe maak je een Giant fietsband wijzigen

Giant Bicycles produceert een verscheidenheid van de berg, de weg en toerfietsen. Bijna al haar producten te gebruiken binnenband gebaseerde banden. Net als alle banden, deze fietsbanden slijten na verloop van tijd noodzakelijk de noodzaak om uit te ruilen voor nieuwe. Verander je Giant fietsband in een paar minuten van de tijd in uw eigen werkplaats, bespaart u geld op een reparatiewerkplaats.

instructies

1 Open de ontgrendeling in het midden van het wiel snel en draai met de klok mee om het wiel drop-out van het fietsframe. Verwijder het wiel.

2 Schroef de nozzle cap en volledig leeglopen van de binnenband. Steek een bandenlichter tussen de velg en band. Wrikken het rubber van de band en de velg. Schuif de hefboom rond de rand van de band aan de gehele zijkant van de band van de velg wrikken.

3 Pak de band met beide handen vast en los te wrikken aan de andere kant van de band rand uit de zelfde kant van de velg u peuterde de eerste band rand af. Trek de band weg en uit de velg. Trek de binnenband uit de band.

4 Inspecteer de binnenste buis om ervoor te zorgen dat er geen lekken. Als er geen lekken zijn huidige gebruik deze binnenband met de vervangende band.

5 Duw de nieuwe band op de velg van het wiel. Een nieuwe band is strak en stijf. Wrikken van de band op de velg met behulp van de hefbomen, indien nodig. Druk slechts één zijde van de band op de velg. Eenmaal op, giet er een kleine baby poeder op de binnenband van de viscositeit en schuif in de band.

6 Schuif de binnenband aan het mondstuk te duwen door middel van de velg nozzle gat. Duw de hele band op de velg inkapselen van de binnenband tussen band en velg. Pomp de binnenband en zette het wiel weer op de fiets.