Hoe te gebruiken Ammonia Color op Hair

Hoe te gebruiken Ammonia Color op Hair


Haarkleur komt in twee types: ammoniak en ammoniak-vrij. De ammoniak helpt de kleur binnendringen en vasthouden aan elke lok. Volgens Hairfinder; ammoniak helpt ook om "activeren het peroxide in de kleurontwikkelaar en helpen de vorm van kleur in het haar." Haar dat is moeilijker te verven - als dikke, grof, grijs of wit haar - werkt het beste op basis van ammoniak haarkleur te zorgen voor de kleur verschijnt en blijft levendig. Met behulp van een basis van ammoniak kleur voor je haar is vergelijkbaar met een ammoniak-vrije haarkleur.

instructies

1 Zet een paar handschoenen om uw handen te beschermen tegen vlekken. Bijna alle kleurstof kits omvatten een paar plastic handschoenen.

2 Giet de kleurontwikkelaar in de haarverf in de haarverf fles. Schud de fles goed zodat de chemicaliƫn goed mengen.

3 Giet de haarverf op de bovenkant van je hoofd eerste. Gebruik je handen te wrijven en masseren van de kleur in je haar en wortels.

4 "Pull" overtollige haarverf van de bovenkant van je hoofd naar beneden de lengte van je haar. Solliciteer meer haarverf aan de lengte van je haar ook.

5 Giet genoeg haarkleurmiddelen in je haar zodat het grondig verzadigd. Laat de haarverf te verwerken in je haar voor de hoeveelheid tijd die in de instructies - dit kan overal van 10 tot 30 minuten.

6 Spoel de kleurstof uit je haar onder warm water. Wanneer het water schoon loopt, voeg een conditioner om je haar. Omdat ammoniak kan ertoe leiden dat uw haar te drogen, zal conditioner helpen op zoek levendig en gezond te houden.

7 Style je haar als normaal.