Cancun & Isla Mujeres Activiteiten

De geweldige locatie, prachtige stranden en het hele jaar door een mild klimaat Cancun, Mexico, een van de meest populaire toeristische attracties in de wereld. Isla Mujeres Island ligt in de buurt, omringd door de kalme wateren van het Caribisch gebied. Samen vormen deze locaties blijken ideaal voor in het water levende sport en spel, en bezoekers kunnen genieten van een dagje surfen, zeilen, vissen, snorkelen, duiken en boottochten.

Zwemmen met dolfijnen

Profiteer van het zwemmen met dolfijnen-programma en het huren van een gids om te zwemmen met een aantal van de meest intelligente wezens op aarde.

Boottocht

Op Isla Mujeres, neem een ​​boot en verken de ondiepe riffen rond het eiland en een wandeling op het North Beach voordat u geniet van vis gekookt in het rustieke restaurant van het strand-front's.

Islander Plus All-Inclusive Tour

Neem de dag naar tour Isla Mujeres met de boot, en geniet van een continentaal ontbijt en lunchbuffet, en diverse activiteiten op het strand zoals limbo, kajakken en aquagym.

Garrafon Natural Reef Park

Deze aquatische en recreatieve natuurpark ligt in Punta Sur op Isla Mujeres, die beroemd is om zijn riffen hoge kliffen. Bezoekers kunnen krijgen een prachtig uitzicht op het eiland toen ze staan ​​boven op deze rotsen.

Tulum en Xel-Ha (Cancun)

Bezoek Tulum, de enige ommuurde Maya-stad, die de kust kijkt, dan verder naar 's werelds grootste natuurlijke aquarium, Xel Ha.