Hoe maak je een nieuwe relatie met een tienermeisje Beheer

Hoe maak je een nieuwe relatie met een tienermeisje Beheer


Er is een duidelijke kunst om het beheer van een nieuwe relatie met een tienermeisje. Het goede nieuws is dat u het harde deel kreeg uit de weg; je vroeg haar uit en ze zei: "Ja." Nu heb je te concentreren op hoe ze haar te houden. Wees ervan bewust dat niemand is als naïeve als het gaat om lief te hebben dan een tienermeisje. Dus als je echt van dit meisje, klaar om hardball te spelen in de dating-afdeling. Want, zoals een goed nummer, kun je haar niet uit je hoofd te krijgen en je je afvraagt ​​of ze voelt op dezelfde manier over jou.

instructies

1 Heb vertrouwen. Voordat ze zelfs gemerkt dat uw mooie baby blues, werd haar aandacht gevestigd op hoeveel zelfvertrouwen u aangetoond wanneer je haar benaderde voor de eerste keer. Meisjes als een man die is zeker van zichzelf, zonder eigenwijs. De hoeveelheid van het vertrouwen, of het ontbreken daarvan, die u tonen haar vertelt of je bereid bent om risico's te nemen zijn. Zij zal net als het feit dat je het risico om te praten met haar nam. En maak je geen zorgen als ze zo nu en dan flop over jongens als 'Twilight' 'hartenbreker Robert Pattinson ,. Vergeet niet, kan hij tijdelijk hebben de aandacht van uw meisje, maar je hebt het meisje kreeg. Dat zet je weg naar de toekomst van het spel.

2 Geef haar het respect dat ze verdient. Als je je afvraagt ​​hoe dat eruit ziet, stel je voor een moment hoe je zou willen dat iemand je moeder of je zus op een datum te behandelen. Respecteer haar grenzen; ken haar of schuldgevoel haar niet dwingen tot wat ze is niet comfortabel te doen te doen. En wat je ook doet, niet intieme details delen over je vriendin met je vrienden, vooral als ze onwaar. Dit gedrag getuigt van een gebrek aan karakter en kan de zekerste manier om een ​​geweldige meid verliezen.

3 Wees haar held in grote en kleine manieren. Meisjes, op elke leeftijd, zijn op zoek naar de man die een deel van wat het leven te maken uit kunnen nemen. Ze moet weten dat je er voor haar zal zijn als ze ooit behoefte heeft aan een vriend, een schouder om op te huilen, een rit van school naar huis, iemand om mee te praten, iemand om op te leunen en een hand te houden. Ze houdt te weten dat iemand haar rug heeft gekregen. En dat is waar je binnen komen.

4 Luister naar haar. Tiener meisjes houden om te praten, vooral over hun gevoelens --- en de jouwe. Denk aan zich overgeeft je vriendin in een diepe en zinvol gesprek. Luister naar wat ze te zeggen heeft; je zou willen.

5 Kleine gebaren gaan een lange weg. Of u voorjaar voor een boeket van madeliefjes als ze neer met de griep of een chocolade milkshake toen ze azen haar biologie-examen, neem de tijd om haar douchen met kleine, maar betekenisvolle gebaren. En je hoeft niet te gaan brak dit te doen. Gewoon creatief. Schrijf een rap lied voor haar. Gooi een deken naar beneden onder de sterren en knuffel. Maak een speciale afspeellijst op haar MP3. Wast haar auto. Wat je ook doet, niet uw grote meisje voor lief nemen. Laat haar weten hoeveel u zorg in leuke en eenvoudige manieren.