How to Get My 18-maanden oude baby te slapen Through the Night

How to Get My 18-maanden oude baby te slapen Through the Night


Een van de grote uitdagingen met vroege ouderschap is het uitzoeken van een slaap schema. Baby's zijn van nature kieskeurig, en vaak houden de ouders up op alle uren van de nacht te reageren op iedere wenken te bedienen. Tegen de tijd dat de baby is 18 maanden oud is, moet hij oud genoeg was om te wennen aan een regelmatig schema te zijn. Het aanpassingsproces kan lastig zijn, maar het is mogelijk om uw 18-maanden oude baby te leren om te slapen door de nacht op een regelmatige basis.

instructies

1 Stel een strikt schema. Leg uw baby in de kribbe op hetzelfde tijdstip elke avond, en hebben een nightly ritueel van ofwel verhaal lezen of een slaapliedje zodra hij is in de wieg. U wilt dit te doen voordat hij in slaap valt of is te suf, want je wilt dat hij naar de kribbe te associƫren met in slaap vallen. Sta niet toe dat de baby te slapen in het bed met u of anders zal hij van u afhankelijk voor zijn vermogen om in slaap vallen worden.

2 Beperk uw interferentie. Als je baby wakker huilen, laat hem huilen gedurende ten minste vijf minuten om te zien of hij zich kan vestigen en stelde zichzelf weer in slaap. Zo niet, ga de kamer om de baby te kalmeren, maar slechts voor een paar minuten en alleen hem ophalen als het absoluut noodzakelijk.

3 Vermijd luier veranderingen in het midden van de nacht, tenzij je hoeft te doen. Als een luier moet worden veranderd als gevolg van een stoelgang of een uitslag, houdt het licht uit (gebruik een zaklamp in plaats) en doe het zo snel en stil mogelijk.

4 Elimineer nachtelijke voedingen. Uw baby moet een voeding niet nodig heeft tijdens de nacht door de tijd dat hij 18 maanden bereikt. Ten laatste, kan hij worden gevoed voordat je gaat slapen, maar als hij in de gewoonte van te worden 's nachts gevoed, zal hij niet slapen door de nacht.