Darien Lake vakanties

Darien Lake vakanties


Darien Lake Resort is de grootste combinatie badplaats, pretpark en een waterpark in de staat New York. Het is gelegen tussen Buffalo en Rochester. De gasten kunnen het comfort van een luxe hotelkamer kiezen of kies een hut of een RV site op camping van het resort. Het themapark biedt meer dan 100 attracties en biedt onderdak aan een verscheidenheid van concerten gedurende het hele jaar. Het water park omvat attracties zoals de lazy river, het golfslagbad en verschillende glijbanen. Het resort biedt veel pakketten die accommodatie, toegang tot de parken en zelfs maaltijden bevatten.

Test onze bedden Package

De Test Onze bedden pakket bestaat uit een overnachting voor vier in het hotel op een zondag of donderdagavond, opnames in het pretpark en waterpark voor twee dagen, een grote pizza en ontbijt voor vier op de ochtend van vertrek. Maximaal zes personen kunnen worden toegevoegd aan het pakket tegen betaling.

Weekday Zomer Soaker Package

De Weekend Zomer Soaker pakket omvat overnachtingsmogelijkheden in een van de speciale kinderen suites, de Forts-o-Fun, toegang tot het pretpark en het waterpark, waaronder twee raft huren, zes flessen water, een ijsemmer en familie-size kast, vier souvenir bidons en twee souvenir emmers popcorn.

Weekdag Flight Package

Gasten kunnen ook kiezen voor de doordeweekse Flight Package, waarvan één 's nachts weekdag verblijf voor vier in het hotel of RV onderkomen, een Slingshot Flight Ride voor elke persoon, de toegang tot het waterpark en pretpark, vier souvenir bidons en twee emmers popcorn bevat.

Blijf Fall Package

Voor de gasten op zoek naar het resort te bezoeken na het drukke zomerseizoen, Darien Lake Resort biedt de Stay Fall Package. Deze overeenkomst omvat 20 procent korting op de standaard accommodatie prijs voor vier personen, en de toegang voor vier tot zowel het pretpark en het waterpark voor de duur van uw verblijf. Extra gasten kunnen worden toegevoegd voor extra kosten. Op zijn minst een verblijf van twee nachten is vereist.