Hoe kan ik Cakes met kristallen Versier?

Hoe kan ik Cakes met kristallen Versier?


Versieren van een taart is een eenvoudige manier om het even welke gelegenheid speciaal te maken. Om een ​​elegante aanraking aan een klassieke cake toe te voegen, probeer het toevoegen van kristallen aan uw ontwerp. U kunt eenvoudig gebruik maken van ruwe suikerkristallen voor een all-over stuiven op uw taart, of gebruik maken van grotere, gem-geïnspireerde degenen om een ​​opvallend accent toe te voegen. Hoe dan ook, wil je eetbare versieringen gemaakt van suiker voor dit project te gebruiken, zodat er geen verwarring zijn wanneer het tijd om te eten komt. Als u van plan over het gebruik van de kristallen spaarzaam, kun je ze kopen bij uw lokaal restaurant aanbod op te slaan. Zo niet, probeer deze goedkoop, doe-het-zelf-versie thuis.

instructies

1 Breng 1 kopje suiker, 1/4 kopje water en 2 el. van glucosestroop aan de kook in een kleine steelpan. Verhit tot het mengsel bereikt ongeveer 300 graden Fahrenheit. Haal van het vuur. Als u wilt, kunt u een paar druppels kleurstof toe te voegen aan het mengsel op dit punt. Voor een speciaal tintje, probeer dan een paar druppels van smaak extract zoals vanille, oranje of amandel. Gebruik een rubberen spatel om het extract en kleurstof te mengen in totaal. Het mengsel kan bubble wanneer u vloeistoffen toe te voegen, dus wees voorzichtig.

2 Giet het mengsel in een vloeibare maatbeker. Een maatbeker is noodzakelijk omdat het de warmte goed kan dragen en heeft een uitloop voor het gieten. Laat de luchtbellen in het mengsel te kalmeren gedurende ongeveer 15 seconden.

3 Langzaam giet het mengsel in de snoep mallen. Je moet in staat zijn om deze schimmels te kopen bij uw lokale ambachtelijke of restaurant aanbod op te slaan. De kristallijne snoepjes zal ongeveer 30 minuten duren om af te koelen. Zodra je ze pop uit de mallen, probeer dan het maken van een mengsel met verschillende kleuren. Op deze manier zal uw taart een mooie variatie in kleuren.

4 Frost uw taart voor het aanbrengen van de kristallen. Fondant is een uitstekende optie voor een klassieke, elegante look. Het zal een vlakte, glad oppervlak te creëren, zodat de kristallen hebben een achtergrond die hen niet overweldigen.

5 Plan een ontwerp voor het aanbrengen van uw kristallen. Tiered cakes werken vooral goed. Zo kunt u uw top tier worden bedekt met kristallen, terwijl de tweede rij heeft slechts twee verschillende lagen. Misschien wilt u een eetstokje of cake tester gebruiken om aan te geven waar de kristallen uiteindelijk zal gaan.

6 Maak de kristallen om de taart. Gebruik een klein puntje van glazuur op de ruggen van de juweeltjes als lijm om hen te helpen houden. Bewaar de cake in een koele kamer uit de buurt van direct zonlicht tot het tijd is om te dienen.