Hoe maak je een Fake Coach horloge Spot

Hoe maak je een Fake Coach horloge Spot


Als je een coach horloge te koop online of in een winkel te vinden, zorg ervoor dat het authentieke alvorens te betalen top dollar voor het. Wees er zeker van dat het een ontwerp dat Coach eigenlijk produceert in een Coach winkel, catalogus of de website van het bedrijf. U kunt de kleine details, zoals logo's en stiksels, die signaleert of het horloge is echt een coach te evalueren. Houd er rekening mee dat als een verkoop prijs te mooi lijkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk een fake.

instructies

Spot een Fake Coach horloge

1 Evalueer het gewicht en het gevoel van het horloge. Coach producten zijn van hoge kwaliteit en wordt gemaakt van leer of roestvrij staal, afhankelijk van het horloge stijl. Iets dat is natuurlijk plastic, kunstleer of lichtgewicht metaal is waarschijnlijk nep.

2 Kijk naar de leer stiksels onder een vergrootglas. Hoogwaardige Coach producten zullen zelfs stiksels hebben. Als je een metalen horloge wel, op de links en zorg ervoor dat ze goed geconstrueerd.

3 Evalueer de Coach logo. Dit kan een enorme indicator van een nep. Sommige nep-Coach producten maken gebruik van een soortgelijk logo met een G in plaats van de Coach C. Voor handtekening Coach logo items, moeten er twee C's samen, in dezelfde richting, in elke rij. Als de Cs niet in groepjes van twee, het is een nep-logo.

4 Kijk voor een stijl nummer op het horloge band of achter het voorpaneel. U kunt inloggen op de website van Coach's en zoek naar de stijl nummer om ervoor te zorgen dat het een authentieke stijl. Blader door de Coach website voor horloge stijlen om ervoor te zorgen dat het horloge is een van de onderneming daadwerkelijk maakt.

Hints

  • Bedenk waar u het horloge koopt. Verkopers op eBay, websites of kleine winkels die niet regelmatig verkopen Coach producten zou kunnen verkopen vervalsingen.
  • Als er een prijs is te mooi om waar te zijn, is het waarschijnlijk nep.