Hoe om te gaan Slow in een nieuwe relatie

Hoe om te gaan Slow in een nieuwe relatie


Wanneer u een nieuwe relatie te beginnen, kan het een spannende en verwarrende tijd gevuld met het krijgen om elkaar te leren kennen en het uitzoeken hoe je fit als een paar te zijn. Vordert langzaam maar zeker in een relatie kan nuttig zijn als het voorkomt dat koppels van het nemen van dingen naar het volgende niveau te vroeg en het maken van een veel grote fouten. Vergeet niet dat relaties zijn geen ras is en dat het belangrijkste ding gaat over dingen op een manier die natuurlijk en goed voelt.

instructies

1 Beperk uw gedachten over de andere persoon. Het kan moeilijk zijn een nieuwe relatie niet te starten zonder dat volledig verbruikt door de andere persoon. U mag al besteden van uw vrije tijd verbeelden je volgende date of afbeelden van de glimlach van de andere persoon, bijvoorbeeld. Zo leuk als dit ook mag lijken, kan dit leiden tot onrealistische verwachtingen over de relatie en uiteindelijk, teleurstelling als de zaken een sisser aflopen snel. Probeer je hersenen vrij te maken voor andere gedachten, zodat je niet te gehecht vanaf het begin.

2 Onderhoud uw eigen identiteit door te blijven om uw eigen hobby's voort te zetten, met de nadruk op uw opleiding of carrière en socialiseren met je vrienden. Verdwalen in een nieuwe relatie is gebruikelijk, maar hoewel verhoudingen spannend kan zijn, is het nog steeds essentieel voor je eigen leven en identiteit behouden. Als je jezelf helemaal te gooien in een relatie, riskeert u het verliezen van een deel van jezelf, dat uiteindelijk alleen kan uw romantische situatie kwetsen. Relaties zijn gezond wanneer beide partners hebben een zekere onafhankelijkheid.

3 Vermijd praten over de toekomst door weg te blijven uit de toespraak van elkaar bewegen, trouwen en een gezin. Een fout van een persoon kan aan het begin van een relatie te maken krijgt te enthousiast en het bespreken van de besteding van de rest van haar leven met de andere persoon. Te serieus te snel is een snelle manier om iemand bang te maken en hem het gevoel gesmoord. deze dingen snel te doen kan ook u overkomen als behoeftigen en aanhankelijk, die onaantrekkelijk eigenschappen zijn.

4 Maak kennis met de andere persoon kennen door te observeren hoe ze handelt onder druk, het kijken naar hoe zij omgaat met haar vrienden en familie en hoe ze in wisselwerking met je mee. Wanneer een relatie is gloednieuw, kan een verscheidenheid aan factoren invloed hebben op hoe een persoon voelt. Misschien denk je dat het meisje dat je aan het daten is de mooiste die je ooit hebt gezien of heeft de scherpste verstand, bijvoorbeeld. Nochtans, kunt u eenvoudig worden vallen voor het loutere idee van een persoon of slechts één aspect van haar. Neem de tijd om de ins en outs van de ander te leren, voordat zij zelf soul mates of "in de liefde."

Hints

  • Geduld is een bewonderenswaardige kwaliteit. Als een relatie is echt de moeite waard, zal het nog steeds staan ​​sterk, zelfs nadat u de langzame en voorzichtige aanpak hebben genomen. Als je denkt dat de relatie heeft potentieel, wachten tot het voorbij.