Hoe maak je een ski-huwelijksreis in Colorado Plan

Terwijl de kentekenplaten van zijn westelijke buurland (Utah) beweert dat de "Beste Sneeuw op aarde ', Colorado kan anders beweren. Champagne poeder is overvloedig en uw ski-en uitgaansgelegenheden zijn talrijk als je je huwelijksreis door te brengen in deze Wild West staat.

instructies

1 Vliegen in Denver (DIA) en ofwel rijden of neem een trechter vlucht naar uw uiteindelijke bestemming.

2 Winter, uiteraard, is de beste tijd om een ski-huwelijksreis te nemen in Colorado. Begin van het seizoen kan riskant op sneeuw, dus medio januari tot en met maart is de veiligste tijd.

3 Skiën en snowboarden zijn voor de sportieve en avontuurlijke, maar deze dagen zelfs een kluns kan het te maken in een geprepareerde beginner draaien op fatsoenlijke apparatuur.

4 Krul omhoog door een brand, week in een jacuzzi, of bouwen van een sneeuwpop als je niet geneigd om de hellingen te raken.

5 Shop, eten en drinken in de chique steden van Aspen en Vail.

6 Wrijf ellebogen met de cowboys van Steamboat Springs en ​​racen hun beroemde ijsrijden track of bobslee naar beneden Howelsen Hill.

7 Kies tussen vier bergen in de buurt van de stad van Dillan: Breckenridge, Keystone, Copper Mountain en Arapahoe Basin.

8 Sla de beroemde achterkant kommen van Vail, een van de grootste resorts van het Westen.

9 Reserveer uw reis door "Deal van de Week", Colorado Resort Net's waar u een package deal voor $ 150 tot $ 200 per nacht inclusief skipas kunt krijgen.

Hints

  • Kleed je warm aan. Het is winter, na alles.
  • Demo van een paar nieuwe gevormde ski's die zal u draaien in je slaap.
  • Profiteer van het voorseizoen en het voorjaar seizoen scherp geprijsde lift tickets als de sneeuw gerechtvaardigd is.
  • Lawines zijn een reëel gevaar overal zijn er bergen en veel sneeuw. Ski binnen de grenzen, of als in het achterland, met een gids en de juiste veiligheidsuitrusting.